Ευρωπαϊκές δυάδες όνειρο έως 3.45

προγνωστικά

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις σήμερα στα προγνωστικά του #TheMagician ξεχωρίζοντας αγώνες και αποδόσεις με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης.

Καλημέρα σας! Ευρωπαϊκές μάχες σήμερα στην Ευρώπη για το Europa και Conference League και αρκετές ομάδες έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στους δυο θεσμούς. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Υπόσχονται γκολ και θέαμα

Εκκίνηση από το πριγκιπάτο του Μονακό. Σταθερά καλή η ομώνυμη ομάδα είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Τα θετικά αποτελέσματα την έχουν οδηγήσει στην τρίτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν βρήκε δίχτυα. Την Κυριακή πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Μπρεστ επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Με την σημερινή της αντίπαλο προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο για να φύγει από την Γερμανία με νίκη 2-3 που ισοδυναμεί ίσως με κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση. Έχει θέματα η άμυνα αλλά επιθετικά πετάει. Δεν αναμένεται να προστατέψει το αποτέλεσμα της αλλά αντιθέτως θα κυνηγήσει την νίκη.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης. Είχε μια μικρή πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι αντίπαλοι ήταν πιο ουσιαστικοί. Καλείται τώρα να σκοράρει τουλάχιστον μια επιπλέον φορά από τους αντιπάλους της για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού καθώς τα εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζονται ως διπλά και ακολουθεί παράταση. Ήττα πισωγύρισμα την προηγούμενη αγωνιστική στην Bundesliga από την Μάιντς με 2-3 κι ας ήταν καλύτερη σε όλους τους επιμέρους τομείς, η αμυντική λειτουργία της (όπως και το τελευταίο μήνα) ήταν κακή. Πρέπει να διορθωθεί πολλά κακώς κείμενα ο προπονητής της  Τσάβι Αλόνσο για να πάρουν την πρόκριση στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Οι Γάλλοι δείχνουν πιο δεμένη ομάδα και με την νίκη του πρώτου αγώνα έχουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Αντίθετα οι Γερμανοί θα επιτεθούν αλλά αμυντικά δεν αποπνέουν σιγουριά. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.95 στην Fonbet, καθώς ένα γκολ μπορεί να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.

Ικανή για το διπλό-πρόκριση

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στη Γαλλία. Η Ναντ στο πρωτάθλημα κινείται στην μετριότητα. Είναι στην 13η θέση με 28 βαθμούς (6-10-8) καταφέρνοντας να κερδίζει μικρομεσαίες κυρίως ομάδες. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση έχοντας εννέα βαθμούς, με δυο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό και μία εντός απέναντι στην Καραμπάχ. Κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο Τορίνο χωρίς να είναι καλύτερη και σήμερα θα ψάξει την υπέρβαση απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Δεν μπορεί να ανοιχτεί και θα παίξει πάλι κλειστά ψάχνοντας ν’ απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Η Γιουβέντους φέτος διανύει μια σεζόν που τα έχει όλα. Ξεκίνησε άσχημα την χρονιά, έπειτα βρήκε τα πατήματα της, ήρθε η τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών για να δείξει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, και φαίνεται να το ξεπερνάει παίζοντας αρκετά καλά. Είχε πολλές φάσεις για να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με την Ναντ αλλά τις σπατάλησε. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ η ομάδα του Αλέγκρι, δείχνει ότι έχει βάλει στόχο τις ευρωπαϊκές θέσεις και μπορεί να τα καταφέρει καθώς η Serie A έχει ακόμα 15 στροφές για να ολοκληρωθεί. Υπάρχει βάθος στον πάγκο και μπορεί να χωρέσει δυο καρπούζια (πρωτάθλημα και Ευρώπη) σε μια μασχάλη.

Ποιοτικότερη ομάδα η Γιουβέντους, όπως απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Το θετικότερο είναι ότι βγάζει δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και διάθεση για νίκη. Κρατάμε από το παιχνίδι το διπλό με απόδοση 1.77 στην Fonbet.

Προγνωστικά: Αμφότερες έχουν το γκολ

Συνεχίζουμε στο Βέλγιο. Η Άντερλεχτ προσπαθεί να ορθοποδήσει και δείχνει να τα καταφέρνει. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πέντε αγωνιστικές αήττητη για πρώτη φορά στην σεζόν, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες αν και στο τελευταίο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κοτραικ με 2-2 έχοντας το μυαλό στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εκεί είναι η ουσία για την ίδια καθώς μπορεί ίσως με μια καλή πορεία να σώσει την χρονιά. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Λουντογκόρετς ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις Βρυξέλλες με ήττα 1-0. Εντός έδρας είναι πιο ουσιαστική, αποκτάει τον έλεγχο του παιχνιδιού και σίγουρα μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Από την άλλη μεριά οι Βούλγαροι της Λουντογκόρετς είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Σε όμιλο του Europa League με τα θηρία της Μπέτις και της Ρόμα δεν φοβήθηκαν, κέρδισαν εντός τους Ιταλούς, έχασαν δύσκολα δυο φορές από τους Ισπανούς με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν επτά βαθμούς και να συνεχίσουν στο Conference League. Στο πρωτάθλημα σε 20 αγώνες έχουν 15 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Πολύ επικίνδυνη ομάδα επιθετικά που μπορεί να σκοράρει και να κάνει ζημιές σε πολλές ευρωπαϊκές έδρες. Η Λουντογκόρετς δέχτηκε πίεση και φάσεις στο πρώτο αγώνα από την Άντερλεχτ αλλά κράτησε το μηδέν στην άμυνα που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να σκοράρουν δείχνοντας τελευταία πως είναι σε καλή κατάσταση αλλά ήταν άτυχοι στην Βουλγαρία πριν έξι βράδια. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν το παιχνίδι τους το οποίο ευνοεί τον επιθετικό τους τρόπο προσέγγισης του αγώνα. Κρατάμε από την αναμέτρηση το goal/goal με απόδοση 1.83 στην Fonbet.gr

Τα βλέμματα στραμμένα στο νησί

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Πολύ ωραίο ματς έγινε στην Βαρκελώνη την προηγούμενη Πέμπτη με την Μπαρτσελόνα να αναδεικνύεται τελικά ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ποιοτικό και ουσιαστικό. Πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας φυσικά είναι ο προπονητής της Έρικ Τεν Χαγκ που αν και δέχτηκε πολύ κριτική στην αρχή της σεζόν πλέον εμπνέει ικανοποίηση. Την Κυριακή κέρδισε με 3-0 εντός την Λέστερ για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον να βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη Άρσεναλ. Σκοράρει στα 25 τελευταία παιχνίδια της με τον επιθετικό της Ράσφορντ να βρίσκεται σε φόρμα βρίσκοντας δίχτυα στα τελευταία δέκα από τα έντεκα παιχνίδια των κόκκινων διαβόλων.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα όπως συνηθίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 50′ με τον Αλόνσο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 52′ με τον Ράσφορντ και επτά λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Κουντέ έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 76ο λεπτό σκόραρε ο Ραφίνια για να κρατήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για το Ολντ Τράφορντ. Χωρίς το εκτός έδρας γκολ πλέον που έδινε πλεονέκτημα, οι Καταλανοί μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους και να βρουν τουλάχιστον ένα τέρμα στο Μάντσεστερ. Με τον Τσάβι στην άκρη του πάγκου δείχνουν τρομερή πειθαρχία τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, γεγονός που τους έχει οδηγήσει στην πρώτη θέση με οχτώ βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υποβαθμίζει τον θεσμό του Europa League και θα παίξει για την νίκη. Τραυματίες οι Ντεμπελέ και Πέδρι.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Ικανές μόνο για το καλύτερο δείχνουν οι δυο ομάδες την δεδομένη στιγμή. Μπορούν να προσφέρουν θέαμα σε παιχνίδι επιπέδου Champions League. Προγνωστικά για σημείο δύσκολα χωράνε αλλά κρατάμε από το παιχνίδι το goal/goal με απόδοση 1.67 στην Fonbet.

Όπως γράψαμε είναι σε μεγάλη φόρμα ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσφορντ. Γι’ αυτό θα ρίξω ένα ψιλό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ που το βρίσκουμε με απόδοση 25.00 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 3.45
19:45
Μονακό - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
1.95
19:45
Ναντ - Γιουβέντους
2
1.77
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.05
19:45
Άντερλεχτ - Λουντογκόρετς
Goal/goal
1.83
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα
Goal/goal
1.67
BET: 20 units
Funbet
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα
Ράσφορντ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ
25.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις