Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Άντριου Μάντλεϊ
  • Στον πρώτο γύρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-1.
  • Τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις τους, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες και απολογισμό τερμάτων 11-1 σε αυτό το διάστημα.
  • Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα, με το over 3,5 να επιβεβαιώνεται σε τέσσερις από αυτές.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Μία νίκη και μία ισοπαλία πήρε η Λίβερπουλ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην έκτη θέση της Premier League. Το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, παρουσιάζοντας αρκετά μέτριο πρόσωπο. Αντίθετα, ήταν πολύ καλύτερη απέναντι στη Γουλβς την Τετάρτη, κερδίζοντάς την εύκολα στο «Άνφιλντ» με 2-0. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο δίχως αποτέλεσμα, όμως στο δεύτερο κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο Φαν Ντάικ (73’) κι ο Σαλάχ (77’) χρίστηκαν σκόρερ, ενώ ο Νούνιεζ μερικά λεπτά νωρίτερα είδε το δικό του γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Η διαφορά από την τέταρτη θέση μειώθηκε στους έξι βαθμούς για τους «κόκκινους», που έχουν παίξει κι ένα ματς λιγότερο. Βέβαια, η πέμπτη Νιούκαστλ είναι στο +2 με ματς λιγότερο από την ομάδα του Κλοπ.

Stat attack: Μετρά επτά σερί no goal σε αγώνες πρωταθλήματος.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ντίαζ, Τιάγκο, Γκόμεζ και Ράμσεϊ. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Άρτουρ και Κεϊτά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μπαϊτσέτιτς – Σαλάχ, Νούνιεζ, Χάκπο.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από έξι χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέλους σήκωσε τρόπαιο με την κατάκτηση του Carabao Cup. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Νιούκαστλ ήταν αρκετό, καθώς με αυτό το σκορ οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη και τον τίτλο στο «Γουέμπλεϊ». Κασεμίρο (33’) και Ράσφορντ (39’) οι σκόρερ της νίκης της Γιουνάιτεντ, που ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Οι νίκες συνεχίστηκαν και στο άλλο κύπελλο, το FA Cup, με το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ να χαρίζει στην ομάδα του Τεν Χαγκ την πρόκριση στα προημιτελικά. Παρά το ροτέισον από τον Ολλανδό τεχνικό, η ομάδα του Μάντσεστερ παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε άνετα τη νίκη. Παραμένει η μοναδική αγγλική ομάδα ικανή να διεκδικήσει το quadruple, με τον Τεν Χαγκ βέβαια να ρίχνει τους τόνους λέγοντας πως κάτι τέτοιο «είναι αδύνατο».

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, κι η ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ είναι η μοναδική στα τελευταία 22 ματς.

Απουσίες: Πέραν από τις απουσίες των Έρικσεν, Μαρσιάλ και Φαν Ντε Μπέεκ, ο Τεν Χαγκ έχει να διαχειριστεί τους μικροτραυματισμούς των Σο και Σάντσο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Λ. Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Κασεμίρο, Φρεντ – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Βέγκχορστ.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ματς κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ειδικά η Λίβερπουλ «καίγεται» για τη νίκη, καθώς κυνηγά τις όποιες ελπίδες έχει για να μπει στην τετράδα. Δύσκολη η αποστολή της Γιουνάιτεντ, σε μια έδρα που έχει σκοράρει μία φορά στα τελευταία επτά ματς και έχει να κερδίσει από το 2016. Η φετινή ομάδα βέβαια δεν συγκρίνεται με αυτές των τελευταίων χρόνων, γι’ αυτό και πάει με ελπίδα για το διπλό. Αμφότερες έχουν να διαχειριστούν ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, οπότε δεν μπορούν να πάρουν και πάρα πολλά ρίσκα. Αρκετά λογική επιλογή η ισοπαλία, την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 3.45 στην Betshop. 

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις