Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Στον πρώτο γύρο: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-3.
  • Αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς με τη Νιούκαστλ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
  • Εντός έδρας η Σίτι έχει επτά σερί νίκες επί της Νιούκαστλ, με τις τέσσερις από αυτές να είναι με 5+ γκολ διαφορά! Στο πρωτάθλημα αυτό το σερί φτάνει τους 13 αγώνες.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς τους είχαν over 3,5 γκολ.
  • Ο Γκουαρδιόλα έχει απολογισμό 9-2-1 απέναντι στη Νιούκαστλ, αντίθετα με τον Χάου που έχει μία ισοπαλία και δώδεκα ήττες σε 13 ματς κόντρα στην Σίτι. Στις έντεκα αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών ο Γκουαρδιόλα έχει δέκα νίκες και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Από το ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι χάρη σε γκολ των Άλβαρεζ (15’), Χάαλαντ (29’) και Φόντεν (45’), ενώ το αυτογκόλ του Μέπαμ στο 51’ και το γκολ του Λέρμα που μείωσε στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Με τη νίκη των «κανονιέρηδων» στο εξ αναβολής ματς με την Έβερτον την Τετάρτη, η Σίτι πλέον βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μία μέρα πριν, οι «πολίτες» απέκλεισαν εύκολα την Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας για το FA Cup. Ο Φόντεν πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ στο 7’ και στο 74’, με τον Ντε Μπρόινε να πετυχαίνει το τελικό 0-3 στο 81’. Αντίπαλος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στα προημιτελικά θα είναι η Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί.

Stat attack: Έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε εντός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι στόπερ Λαπόρτ και Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Γκουντογάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κατακτήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της μετά από 67 χρόνια στον τελικό του Carabao Cup. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το ημίχρονο, σε ένα ξέσπασμα των «κόκκινων διαβόλων» στο διάστημα 33’-39’. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις «καρακάξες», καθώς προηγήθηκε το 2-0 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Έπεσαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στο -4 από την Τότεναμ, η οποία όμως έχει παίξει δύο ματς παραπάνω. Για πρώτη φορά έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην σεζόν, καθώς μετράει συνολικά τέσσερις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες εκτός από τον Κραφτ, επομένως σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Πόουπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Γουίλοκ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον – Αλμιρόν, Σεν-Μαξιμέν, Γουίλσον.

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Στην πιο βολική στιγμή πετυχαίνει τη Νιούκαστλ η Σίτι. Οι «ανθρακωρύχοι» δεν υπολογίζουν στον (υπερπολύτιμο) βασικό τους τερματοφύλακα, και βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα στον τελικό του Carabao Cup. Εξακολουθούν πάντως να διαθέτουν ισχυρή άμυνα, οπότε αναμένουμε να ζορίσουν την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Και πάλι, δύσκολα θα φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Έτιχαντ», όπου η Σίτι συνήθως κερδίζει και μάλιστα με ευκολία. Επιλέγουμε τον άσο με under 3,5, με απόδοση 2.36 στην Betshop.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ
1 & under 3,5
2.36
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις