Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (81.044), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο.
  • Στο πρωτάθλημα: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1.
  • Στο Supercopa de Espana: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-3.
  • Σε 251 επίσημες αναμετρήσεις τους η Ρεάλ προηγείται σε νίκες με 101 έναντι 98 της Μπαρτσελόνα, ενώ 52 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
  • Στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους επιτεύχθηκαν over 2,5 γκολ, και στις τελευταίες τέσσερις over 3,5 γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά απέκλεισε την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» για να φτάσει τελικά στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μετά από την ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια, επικράτησε με 3-1 στον έξτρα χρόνο κι έφτασε στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey για πρώτη φορά από το 2018-19. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή της ήταν ξανά εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» απέτυχε να κερδίσει παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64’, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Άλβαρο Ροντρίγκεθ στο 85’. Οι ήττες της πρώτης Μπαρτσελόνα και της τρίτης Σοσιεδάδ πάντως την έβγαλαν κερδισμένη για την αγωνιστική, καθώς μείωσε στους επτά από την κορυφή και αύξησε τη διαφορά από τους Βάσκους στους εννιά βαθμούς.

Stat attack: Είναι αήττητη εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, με έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Αλάμπα και Μεντί, ενώ αμφίβολη είναι κι η συμμετοχή του Ροντρίγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Νάτσο – Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Για δέκατη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια η Μπαρτσελόνα έφτασε στα ημιτελικά του Copa Del Rey. Χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση της Σοσιεδάδ στην προημιτελική φάση, και τα κατάφερε επικρατώντας με 1-0. Ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και η κόκκινη των φιλοξενούμενων στο 40’ έκανε πιο εύκολη τη δουλειά της για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντεμπελέ της έδωσε τη νίκη-πρόκριση με δυνατό σουτ από τα δεξιά στο 52ο λεπτό. Στο πρωτάθλημα υπέστη κάζο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Αλμερία. Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, με τη Ρεάλ να ακολουθεί στο -7. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασε δύο συνεχόμενα ματς στην σεζόν, μετά και το 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την άφησε εκτός Ευρώπης.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Παραμένουν τραυματίες οι Ντεμπελέ, Πέδρι και Φάτι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Άλμπα – Κεσί, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Τρίτο από τα πέντε συνολικά «classico» για τη φετινή σεζόν, με μια θέση να διακυβεύεται για τον τελικό του κυπέλλου. Η Ρεάλ συνήθως μένει εκτός νωρίς και δε δίνει μεγάλη σημασία σε αυτή τη διοργάνωση, όμως φέτος στόχος της είναι να το κατακτήσει. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα πάντοτε κυνηγάει το κύπελλο και φέτος έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ. Το μομέντουμ είναι με τη Ρεάλ, που όμως έδειξε στο 1-1 με την Ατλέτικο ότι φέτος δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Μια νίκη επί της μισητής αντιπάλου μπορεί να φέρει ηρεμία και να βελτιώσει το κλίμα στην πλευρά των «μπλαουγκράνα». Επιλογή μας το διπλό με απόδοση 3.90 στη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
2
3.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις