Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης με ανανεωμένο Bet Builder

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ προγνωστικά

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης με ανανεωμένο Bet Builder

Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Champions League τίθεται ξανά αντιμέτωπο, αυτή τη φορά για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά.

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν στο «Anfield» (Τρίτη, 22:00) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16», όπου ζητούμενο είναι το πρώτο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα.

Τον περασμένο Μάιο «κόκκινοι» και «βασίλισσα» αναμετρήθηκαν στο Παρίσι στον τελικό της διοργάνωσης, με το γκολ του Βινίσιους να χαρίζει την 14η κούπα στους Μαδριλένους (1-0).

Τώρα, στο τραπέζι βρίσκεται ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και του Κάρλο Αντσελότι αντίστοιχα να αναζητά μέσω Ευρώπης μια μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1:2.30 X:3.60 2:3.00

Η Ρεάλ παρά το 2-0 επί της Οσασούνα για τη La Liga βρίσκεται αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου, αφού απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τη Λίβερπουλ, παρά το 2-0 επί της Νιουκάστλ για την Premier League, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει ώστε να βρεθεί στην προνομιούχο τετράδα που δίνει εκ νέου εισιτήριο για το Champions League.

Το μεγάλο ζευγάρι που μετρά συνολικά 20 κατακτήσεις (14 η «βασίλισσα», 6 η αγγλική ομάδα) έχει τεθεί αντιμέτωπο στη διοργάνωση σε άλλους δύο τελικούς.

Το 1981 η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0, το 2018 ήταν η σειρά της Ρεάλ (3-1), ενώ το 2021 αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά με την πρόκριση να καταλήγει στους «μερένχες» (3-1, 0-0).

Σε 9 αναμετρήσεις συνολικά, η Λίβερπουλ μετρά 3 νίκες, η Ρεάλ 5, ενώ 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Η ρεβάνς της Μαδρίτης θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου στο «Santiago Bernabeu».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις