Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά

  • «Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Σαλισμπέρι.
  • Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει ρεβάνς στην έδρα της Γουέστ Χαμ.
  • Στο πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 1-0.
  • Η Γιουνάιτεντ μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία επτά ματς με τη Γουέστ Χαμ.
  • Απολογισμό 14-5-1 έχει στα τελευταία 20 εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ η Γιουνάιτεντ.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί under 1,5 γκολ.
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δέκα φορές στο FA Cup, με τη Γιουνάιτεντ να μετρά έξι προκρίσεις έναντι τεσσάρων της Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέποντας την ομάδα τους να κάνει μεγάλα βήματα προόδου την φετινή σεζόν. Μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση της Πέμπτης επί της Μπαρτσελόνα για το Europa League, ήρθε η κατάκτηση του Carabao Cup στον τελικό απέναντι στη Νιούκαστλ. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Κασεμίρο (33’) και τον Ράσφορντ (39’) οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν δίκαια τη νίκη και έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της εποχής Τεν Χαγκ, αλλά και του πρώτου μετά από έξι χρόνια. Στο FA Cup χρειάστηκε να αποκλείσει την Έβερτον και τη Ρέντινγκ, με νίκες 3-1 σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 18 εντός έδρας ματς, με 16 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Απουσίες: Γνωστή η τριάδα των τραυματιών Έρικσεν, Μαρσιάλ και Φαν Ντε Μπέεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Σο, Μαλάσια – Κασεμίρο, Ζάμπιτσερ – Σάντσο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Βέγκχορστ.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Γουέστ Χαμ

Η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγες στην άκρη του πάγκου της παίρνει παράταση, μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το ματς αυτό θα ήταν το τελευταίο του Σκωτσέζου αν η ομάδα του δεν κέρδιζε, ωστόσο οι Λονδρέζοι έκαναν μια εμφατική επικράτηση με 4-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, όμως μετά την ανάπαυλα αποδόθηκε δικαιοσύνη. Στο πρώτο του ματς ως βασικός, ο Ινγκς σκόραρε δις στο 70’ και στο 73’, με τον Ράις να «καθαρίζει» το ματς στο 78’. Στο 85’ ο Αντόνιο έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με το πρώτο του γκολ στην Premier League από τον Οκτώβριο. Έτσι, η Γουέστ Χαμ ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανέβηκε στη 16η θέση. Για να φτάσει στον πέμπτο γύρο του FA Cup, απέκλεισε εκτός έδρας την Μπρέντφορντ (1-0) και την Ντέρμπι (2-0).

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ ματς της έχει επιβεβαιωθεί το under 2,5.

Απουσίες: Τσουφάλ και Κορνέ οι σίγουρες απουσίες, αμφίβολος ο Ζουμά κι ο Φαμπιάνσκι που τραυματίστηκε στο ματς με τη Νότιγχαμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεολά – Μπεν Τζόνσον, Αγκέρντ, Ογκμπονά, Έμερσον – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Φορνάλς, Μπενραχμά – Αντόνιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Γιουνάιτεντ με την κατάκτηση του Carabao Cup να… της ανοίγει την όρεξη για τρόπαια. Αποτελεί ρεαλιστικό στόχο το FA Cup κι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρόκειται να το αφήσουν στην τύχη του. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολη η αποστολή τους απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Σκληροτράχηλη η ομάδα του Μόγες, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 4-0 επί της Νότιγχαμ. Τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Μάντσεστερ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, πάμε στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στη Fonbet

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις