Η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις

Η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις

Η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις

Η 23η αγωνιστική της Super League ρίχνει την αυλαία της με δύο σημαντικές αναμετρήσεις, σε Περιστέρι και Ηράκλειο.

Στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό (18:00) σε μία κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, λίγες στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος (25 βαθμοί) σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να προλάβει την πρώτη εξάδα που δίνει εισιτήριο για τα Playoffs. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για το «τρίποντο», την ώρα που οι «πράσινοι» της Βοιωτίας αναζητούν ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία.

Με νέο προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, που αντικατέστησε τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο Λεβαδειακός (13 βαθμοί) θέλει να «σπάσει το ρόδι» εκτός έδρας, καθώς σε 11 αγώνες μακριά από τη Λιβαδειά έχει μόνο 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Στον πρώτο γύρο ο Λεβαδειακός είχε επικρατήσει (2-1) στην έδρα του.

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1:1.86 X:3.35 2:4.65

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου ο ΟΦΗ περιμένει τον Άρη (19:30). Οι Κρητικοί (23 βαθμοί) που είναι πολύ ανεβασμένοι στον δεύτερο γύρο υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας, θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανοδική πορεία τους.

Ο Άρης (31 βαθμοί) από την πλευρά του έχει μοναδικό στόχο το «διπλό» για να πλησιάσει τον Βόλο στον έναν βαθμό και να σιγουρέψει τη θέση του στην πρώτη εξάδα και τα Playoffs.

Οι Κρητικοί που προέρχονται από το εντυπωσιακό 4-1 στη Λαμία στοχεύουν ακόμη ένα «τρίποντο», ώστε παράλληλα να σπάσουν και το σερί εννέα αγώνων δίχως νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή από την πλευρά της αναζητά διέξοδο ύστερα α[‘π τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Στον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).

ΟΦΗ – Άρης 1:3.15 X.3.35 2:2.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Super League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις