Ολύμπια Μιλάνο – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολύμπια Μιλάνο - Ολυμπιακός προγνωστικά

Ολύμπια Μιλάνο - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολύμπια Μιλάνο – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολύμπια Μιλάνο – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Mediolanum Forum
  • Χωρητικότητα: 12.700
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός μετράει επτά νίκες και η Αρμάνι τρεις.

Ολύμπια Μιλάνο - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ολύμπια Μιλάνο

Από την μια ελληνική ομάδα στην άλλη για την Ολίμπια Μιλάνο. Το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα, μερικές ημέρες πριν στην τελευταία αναμέτρηση που έδωσε για την Ευρωλίγκα, επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού εντός έδρας με 78-76 και σήμερα θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο απέναντι στην άλλη ευρωλιγκάτη ομάδα της χώρας μας. Ματς πιο δύσκολο και με μια έξτρα απουσία, αυτή του Ντατόμε, για την Ολίμπια, που δείχνει ένα σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά οι ελπίδες της για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό είναι, σε έναν βαθμό, περιορισμένες. 
 
Stat attack: Από το ντεμπούτο του Σαμπάζ Νέιπιερ και έκτοτε, η Αρμάνι Μιλάνο μετράει έξι νίκες σε επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Απουσίες: Αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι ο Ντατόμε, εκτός οι Μπαλντάσο, Μπιλίγκα, Χολ, Σίλντς, Πάνγκος.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Έχουμε χρησιμοποιήσει την λέξη “ασταμάτητος” δεκάδες φορές φέτος για τον Ολυμπιακό, και σήμερα θα το ξανακάνουμε. Επιστρέφοντας από το -15, εκτός έδρας κόντρα στην Βαλένθια και με κορυφαίους τους Παπανικολάου και Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά πως είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Δεν πτοήθηκε από την μεγάλη διαφορά που τον χώριζε από την αντίπαλο, έπαιξε το μπάσκετ που ξέρει και του αρμόζει, και έφτασε τα δεκατέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, οι αθλητές του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν με έναν δικαιολογημένο “κόμπο” στο στομάχι, μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, με τους Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στις οικογένειες που “έχασαν” τους δικούς τους ανθρώπους..
 
Stat attack: Δεκατέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό.
 
Απουσίες: Άδειο το απουσιολόγιο του κόουτς Μπαρτζώκα.

Ολύμπια Μιλάνο - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Σε αυτή τη στήλη ξέρετε πως αγαπάμε τα over, και τα στηρίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα. 92 στην Βαλένθια, 85 στο Περιστέρι, 81 στον Παναθηναϊκό, 100 στον Ιωνικό, 93 στην Λάρισα και πάει λέγοντας…Οι “ερυθρόλευκοι”  είναι τρομεροί επιθετικά, και κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσουν να σκοράρουν ασταμάτητα. Η επιλογή μας είναι φιλοξενούμενη ομάδα (Ολυμπιακός) over 81.5 πόντους σε απόδοση 2.03 από τη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Ολύμπια Μιλάνο - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 81,5 πόντους
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις