Αργούν να σκοράρουν και διπλασιάζουν

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα παιχνίδια της Δευτέρας, ποντάροντας σε ειδικά λεπτών σε Ελλάδα και Ιταλία.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την ιταλική Serie A, με δυο αγώνες που θα ξεκινήσουν κλειστά.

Προγνωστικά: Ο Scorakias… πάει Κρήτη!

Δεν είναι φτωχό το πρόγραμμα της Δευτέρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι λείπει το μεγάλο ντέρμπι. Ετοιμαζόμαστε άλλωστε για ευρωπαϊκή εβδομάδα… Δεν λείπουν τα σημαντικά παιχνίδια ωστόσο, όπως αυτό που θα γίνει στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη. Κρίσιμο παιχνίδι, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, αν και οι Κρητικοί δεν απέχουν πολύ από τις θέσεις των play offs. Οι δυο ομάδες ξέρουν ότι η νίκη μπορεί να τους δώσει περισσότερες ελπίδες για τους στόχους τους, οπότε η σκοπιμότητα είναι αυξημένη. Άργησαν να σκοράρουν στον αγώνα του πρώτου γύρου και κάτι αντίστοιχο περιμένω και απόψε.

Tριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Προγνωστικά: Τορίνο – Κρεμονέζε

Λίγο αργότερα, στην Ιταλία, η Τορίνο υποδέχεται την Κρεμονέζε. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται να σκοράρουν γενικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Δε χρειάζεται μεγάλη ανάλυση το παιχνίδι. Λογικά θα δούμε λίγα τέρματα και μάλιστα πιστεύω πως θα αργήσει να ανοίξει το σκορ. Θα έβλεπα ένα 0-0 στην ανάπαυλα, αλλά θα μειώσω το ρίσκο ποντάροντας στο πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό.

Μονό
19:30
ΟΦΗ - Άρης
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.03
BET: 20 units
Μονό
21:45
Τορίνο - Κρεμονέζε
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.07
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις