Σούπερ Λιγκ πρώτος σκόρερ: Οι αποδόσεις των πρωτοπόρων

Σούπερ Λιγκ πρώτος σκόρερ

Σούπερ Λιγκ πρώτος σκόρερ: Ποιες οι αποδόσεις των φαβορί; Μάχη μέχρι τέλους για Καρέλη, Μακαμπού και Λιβάι Γκαρσία,

Σούπερ Λιγκ πρώτος σκόρερ, ποιος θα κερδίσει την κούρσα μεταξύ των ποδοσφαιριστών; Γι’ ακόμη μία χρονιά η μάχη προμηνύεται μεγάλη και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον  Λιβάι Γκαρσία, τον Μπακαμπού και τον Νίκο Καρέλη να αποτελούν τα μεγάλα φαβορί.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε και κόντρα στη Λαμία, φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Καρέλης δεν σκόραρε ούτε κόντρα στον Ιωνικό μένοντας στα 11 γκολ. Ο Λιβάι Γκαρσία δεν βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι δικεφάλων, μένοντας επίσης στα 11 γκολ.

Ο σέντερ φορ της ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.00 για να στεφθεί πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ελαφρώς ως δεύτερο φαβορί έρχεται ο Μπακαμπού του Ολυμπιακού, με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» να πλασάρεται σε απόδοση 2.60. Από εκεί και πέρα, ο Καρέλης βρίσκεται σε απόδοση 4.50, ως το γκραντ αουτσάιντερ μεταξύ των τριών ποδοσφαιριστών.

Την πεντάδα των φαβορί ολοκληρώνουν οι Σπόραρ και Ολιβέιρα, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ο φορ των «πράσινων» σκόραρε απέναντι στον Βόλο το Σάββατο και προσφέρεται πλέον σε απόδοση 18.00, ενώ ο επιθετικός του δικέφαλου του βορρά πλασάρεται σε απόδοση 20.00.

Tριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις