ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ζει για τα ντέρμπι στο Λονδίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ζει για τα ντέρμπι στο Λονδίνο

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ζει για τα ντέρμπι στο Λονδίνο

Προγνωστικά

Προγνωστικά με αρκετές δυάδες από όλη την Ευρώπη αλλά και με παιχνίδι από την μακρινή Ινδία έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Καλά μας πάει η εβδομάδα, έχουμε αρκετός κέρδος αφού η Καβασάκι με τη Γιοκοχάμα μας χάρισαν γκολ και επιβεβαιώθηκε το over, ενώ η Οντίσα της Ινδίας πήρε το πολυπόθητο τρίποντο. Καλά τα πήγαμε και στην Αφρική αφού η Μαμελόντι διέλυσε με 1-3 την Κότονσπορ. Πάμε όμως να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Ζει για τα ντέρμπι στο Λονδίνο

Προγνωστικά Κυριακής

  • Ξεκινάμε με την Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ σε ένα δυνατό λονδρέζικο ντέρμπι. Τα «σφυριά» έρχονται από ακόμα ένα ντέρμπι Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι που κατάφεραν και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Τότεναμ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μιλάνο αφού ηττήθηκε από τη Μίλαν με 1-0 και σε δύο εβδομάδες παίζει τη ρεβάνς. Φαίνεται πως η απουσία του Γιορίς είναι εμφανής αφού ο μεγάλος και γερασμένος Φόρστερ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα φέτος. Ποντάρουμε δυνατά το goal/goal.

  • Συνεχίζουμε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία αντιμετωπίζει την αλλοπρόσαλλη Μάιντζ. Η Λεβερκούζεν έρχεται από ήττα κόντρα στην Μονακό και θα ταξιδέψει την Πέμπτη στη Γαλλία για να κυνηγήσει την πρόκριση. Μετρημένο ματς βλέπω σήμερα με έναν αντίπαλο που προτιμάει να κλείνεται στα εκτός και να παίζει παιχνίδι σκοπιμότητας.

Tριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

  • Μένουμε Γερμανία αλλά μία κατηγορία κάτω στο αγαπημένο Αμβούργο το οποίο πάει τρένο και έχει μοναδικό στόχο τον προβιβασμό στα μεγάλα σαλόνια. Σήμερα αντιμετωπίζει την Αρμίνια Μπίλεφελντ η οποία βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις και δίκαια θα έλεγε κανείς αφού το ποδόσφαιρό της δεν είναι και το καλύτερο. Μετράει δύο νίκες εκτός έδρας και δύσκολα θα κάνει σήμερα την τρίτη. Επιλέγουμε τον άσο σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Με ακόμα μία δυνατή έδρα θα συνεχίσω και συγκεκριμένα αυτή της Λανς, η οποία φαίνεται να είναι λίγο ντεφορμέ αφού δεν έχει νικήσει στα τελευταία πέντε ματς αλλά η απόδοσή της είναι αρκετά καλή και το χάνει στις λεπτομέρειες. Εκθρονίστηκε από τη δεύτερη θέση και θα παλέψει να την πάρει πίσω. Νίκη για τους γηπεδούχους αφού η κουρασμένη Ναντ κάνει όνειρα για Ευρώπη.

  • Επόμενο παιχνίδι, το Αλαβές – Ίμπιζα με τους φιλοξενούμενους να ετοιμάζουν σιγά-σιγά τις βαλίτσες τους για τον υποβιβασμό αφού είναι ουραγοί με αρκετή διαφορά. Η εικόνα προβληματίζει και σήμερα θα έχουν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι που μοιάζει απίστευτο να πάρουν κάποιον βαθμό. Σε τρομερή κατάσταση η Αλαβές, μετράει μία ήττα εντός.

  • Στην Αυστρία, η Τιρόλ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ η οποία έρχεται από τρομερή νίκη κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο. Επιλέγουμε το διπλό σε καλή απόδοση.

  • Στο Σαλέρνο, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται τη Λάτσιο σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι και αρκετά κομβικό και για τις δύο. Η Σαλερνιτάνα παίζει για την σωτηρία της και η ήττα από την Βερόνα σίγουρα δεν έκανε τα πράγματα καλύτερα. Από την άλλη οι «λατσιάλι» τρέχουν αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα το οποίο θέλουν να τελειώσει σήμερα και να κυνηγήσουν το εισιτήριο που θα τους δώσει την έξοδο στην Ευρώπη και του χρόνου. Θα κυνηγήσουν αμφότερες την νίκη παίρνουμε το over με ασιατικό.

  • Τέλος κλείνουμε με την αγαπημένη Ινδία η οποία σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, αφού αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική πριν την έναρξη των play off. Η Μουμπάι Σίτι αντιμετωπίζει την Ανατολική Βεγγάλη σε ένα αρκετά υποσχόμενο σε θέαμα παιχνίδι. Αδιάφορες και οι δύο δεν υπάρχει λόγος να δούμε άμυνα, παίρνουμε το over με ασιατικό αλλά ελαφρώς ανεβασμένο.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Δείτε το παιχνίδι μου

Δυάδα απόδοσης 2.35
14:30
Αμβούργο - Αρμίνια Μπίλεφελντ
1
1.55
18:05
Λανς - Ναντ
1
1.52
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
15:30
Τιρόλ - Σάλτσμπουργκ
2
1.50
17:15
Αλαβές - Ίμπιζα
1
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
16:00
Σαλερνιτάνα - Λάτσιο
Over 2 AH
1.50
16:00
Μουμπάι Σίτι - Ανατολική Βεγγάλη
Over 3 AH
1.55
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.70
18:30
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.80
20:30
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μάιντζ
1Χ & under 4,5
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις