All Star Sunday μέχρι 4.80

προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα κυριακάτικα προγνωστικά του με επιλογές σε Super League και All Star Game μέχρι και 4.80.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είναι μία από όλες τις απόψεις γεμάτη Κυριακή αφού έχουμε μονομαχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς έχουμε δύο πονταρίσματα, το ένα από την ελληνική Super League και το άλλο από τη γιορτή του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το All Star Game του NBA.

All Star Sunday μέχρι 4.80

Προγνωστικά: Είναι καλά οι Νικαιώτες

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ιωνικό. Παιχνίδι με σχεδόν μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και αρκετά μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου η αλήθεια είναι πως και φέτος συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αφού δεν άλλαξε ιδιαίτερα με πέρυσι. Τα αμυντικά προβλήματα δεν περιορίστηκαν, η αστάθεια επίσης και γενικά δεν τρύπησε το ταβάνι της. Πλέον τα επόμενα ματς μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διαδικαστικά καθώς το μόνο που μένει είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, ειδικά όσο διατηρούν αυτή την εικόνα.

Από την άλλη οι Νικαιώτες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με τον Γρηγορίου στον πάγκο βρήκαν ταυτότητα στο παιχνίδι τους, τρέχουν ένα αήττητο σερί και γενικά μοιάζουν αρκετά βελτιωμένοι. Το σύνολο έδεσε, οι ξένοι παίκτες προσαρμόστηκαν και όλα βαίνουν βάση σχεδίου. Από το σίγουρο πέσιμο πηγαίνει στη… δεδομένη παραμονή ειδικά άμα παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με την ίδια συχνότητα και την ίδια αμυντική σταθερότητα. Έχει καλή παράδοση στο Αγρίνιο με μόλις μία ήττα ενώ το Χ παίζει αρκετά στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Το ματς είναι αμφίρροπο αλλά ο Ιωνικός μοιάζει σε καλύτερο φεγγάρι. Κρατάω για τα προγνωστικά το Χ2 στο 1.72.

I’ts All Star Game time

Συνέχεια με All Star Game. Η μεγάλη στιγμή του θεάματος έφτασε και οι απανταχού μπασκετόφιλοι θα χαρούν μπόλικο θέαμα. Φέτος η πόλη του Σολτ Λέικ φιλοξενεί το εορταστικό Σαββατοκύριακο που ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Δύσης και Ανατολής. Με λίγα λόγια, η δυτική περιφέρεια έχει παραδοσιακά πελατειακές σχέσεις με την ανατολική, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου ενισχύθηκε αισθητά.

Βέβαια, με τις συνεχόμενες αλλαγές κανονισμών και όρων, το συγκεκριμένο match-up το βλέπουμε ως Team LeBron εναντίον Team Giannis. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Έλληνα σταρ μετά τον τραυματισμό του στο ματς κόντρα στους Μπουλς, οπότε το πλεονέκτημα το αποκτά ο Βασιλιάς. Τα ρεκόρ που έσπασε εκείνος πρόσφατα του δίνει έξτρα ώθηση για να παίξει καλά και να πάρει το MVP του παιχνιδιού.

Το line του ΛεΜπρον είναι κάπως χαμηλό. Μας αρέσει το οver 21,5 πόντων του για τα προγνωστικά, σε μία αναμέτρηση που διαχρονικά οι άμυνες πάνε περίπατο. Κρατάμε ως fun bet μία ενδεχόμενη τριαντάρα του που τη βρίσκουμε στο 4.80.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ιωνικός
Χ2
1.72
BET: 20 units
Μονό
03:00
Team LeBron - Team Giannis
Λεμπρόν Τζέιμς οver 21,5 πόντοι
1.75
BET: 20 units
Fun bet
03:00
Team LeBron - Team Giannis
Λεμπρόν Τζέιμς οver 29,5 πόντοι
4.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις