Λονδρέζικο ντέρμπι στο 2.88

προγνωστικά

Τρεις αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα απασχολούν τον #Bats για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής.

Από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία περνάμε σήμερα, ρίχνοντας το βάρος σε συνδυαστικές επιλογές για τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Αταλάντα – Λέτσε

Η ημέρα στην Serie A ξεκινά στη 13:30, με πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λέτσε. Η ομάδα του Γκασπερίνι βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή μονομαχία με τη Ρόμα και τη Μίλαν για την τρίτη θέση, καθώς και οι τρεις ομάδες έχουν 41 βαθμούς. Προς το παρόν το πλεονέκτημα είναι δικό της, αλλά οι ισορροπίες είναι αρκετά λεπτές και κάθε αγωνιστική μπορεί να αλλάξει δραματικά την κατάταξη των ομάδων. Μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη Ίντερ είναι μόλις τρεις βαθμούς μπροστά, ενώ η Λάτσιο που βρίσκεται στην έκτη θέση καραδοκεί στο -2.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση η Αταλάντα. Ειδικά στην έδρα της σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Μπορεί τα τελευταία ματς να έχουν μείνει σε χαμηλά επίπεδα από πλευράς τερμάτων, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα πολλά γκολ. Δε θα είναι εύκολη αντίπαλος η Λέτσε, αλλά δεν έχει την ποιότητα για να φύγει αλώβητη από το Μπέργκαμο. Ξεκινάμε με άσο & over 2,5 στην Ιταλία, με απόδοση 2.35 στη Fonbet.

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα στην Bundesliga μέχρι στιγμής για το 2023. Με έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να ανεβεί από την πέμπτη θέση στη δεύτερη και να βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μπάγερν. Κι αν μέχρι τώρα το πρόγραμμά της ήταν ευνοϊκό, την προηγούμενη εβδομάδα απέδειξε περίτρανα την ποιότητά της νικώντας με 2-1, και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Λειψίας. Ακόμα και στο εκτός έδρας 0-0 της Πέμπτης με τον Άγιαξ για το Europa League, ήταν κυρίαρχη και μακράν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου.

Μπορεί η ουραγός Σάλκε να της κάνει ζημιά; Οι «βασιλικοί μπλε» για πρώτη φορά στην σεζόν έχουν φτάσει τα τρία ματς στην σειρά χωρίς ήττα. Αυτό το έχουν πετύχει με τρεις σερί ισοπαλίες με 0-0, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ έδειξαν και πολύ καλά σημάδια στην επίθεση. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητας με την Ουνιόν είναι υπερβολικά μεγάλη για να τους στηρίξουμε. Αδικαιολόγητα ψηλά ο άσος για αναμέτρηση 2ου-18ου. Οι Βερολινέζοι έχουν την ευκαιρία να πάνε στο Μόναχο την επόμενη Κυριακή ως πρώτοι, και δύσκολα θα την χάσουν απέναντι σε έναν τόσο κατώτερο αντίπαλο. Στο 2.10 βρίσκουμε τον άσο με over 1,5 στη Novibet.

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Η αγωνιστική κλείνει για την Premier League με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Ματς ζωτικής σημασίας για αμφότερες, η καθεμία φυσικά το χρειάζεται για τους δικούς της λόγους. Τα «σπιρούνια» έχασαν δύο συνεχόμενα ματς (Λέστερ 4-1, Μίλαν 1-0) και κινδυνεύουν σε περίπτωση νέας γκέλας να μείνουν πίσω στο κυνήγι της τετράδας. Αντίθετα, η ομάδα του Μόγιες βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» με τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Ακόμα κι έτσι όμως, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Σε τέτοια παιχνίδια τα «σπιρούνια» συνήθως παρουσιάζουν σοβαρό πρόσωπο και παίρνουν τη νίκη. Ειδικά εντός έδρας, αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Άστον Βίλα, το σύνολο του Κόντε δεν έχει χάσει σε ματς με ομάδα που βρίσκεται κάτω από την πέμπτη θέση. Επιθετικά η Τότεναμ είναι πλήρης, στην άμυνα και στο κέντρο όμως έχει απουσίες. Αυτό σίγουρα θα δώσει παραπάνω πιθανότητες στα «σφυριά» να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ρυθμός και το σκορ. Πάμε λοιπόν με τον άσο με over 2,5, που πληρώνει 2.88 στη Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
13:30
Αταλάντα - Λέτσε
1 & over 2,5
2.35
BET: 17 units
Combo
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε
1 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Combo
18:30
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ
1 & over 2,5
2.88
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις