Επιστροφή με Αγγλιδούλες

Επιστροφή με Αγγλιδούλες

Χαιρετώ άπαντες φίλους koubanezous! Δεν συνδυάστηκε με ταμείο η επιστροφή μου, καθώς οι εθνικές έδειξαν πιο ανέτοιμες από ότι περίμενα. Γυρνάμε διακόπτη και πάμε σήμερα Σάββατο να ασχοληθούμε με Carabao Cup στην Αγγλία. Πολλά παιχνίδια στην επανέναρξη ουσιαστικά της δράσης στο Νησί, σε έναν θεσμό που πάντα κρύβει εκπλήξεις.

Ένα παιχνίδι για σήμερα μόνο και αυτό είναι το Κρου – Λίνκολν Σίτι. Στην ίδια κατηγορία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες τη νέα σεζόν, καθώς η Κρου έκανε εξαιρετική σεζόν και δίκαια πήρε την άνοδο. Από την άλλη μεριά η Λίνκολν μετά από συνεχόμενες καλές σεζόν, δε τα πήγε και πολύ καλά, αλλά έμεινε άνετα στη κατηγορία.

Αγωνιστικά τώρα και οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιες φιλοσοφίες, δηλαδή επιθετικές. Πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, πολύ δύσκολα τα παιχνίδια τους μένουν χαμηλά σε σκορ και θεωρώ πως παρόλο που είναι διαφορετικός θεσμός, δε θα αλλάξουν φιλοσοφία. Η Κρου πέρυσι ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας, για αυτό και «αβαντάρεται» λίγο. Η Λίνκολν είναι αξιόπιστη επιθετικά αλλά, όπως είπαμε, δέχεται πάντα αρκετές φάσεις. Αν και League Cup, θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από goal/goal και προς τα πάνω.

Μονό

17:00 Κρου – Λίνκολν Σίτι: Goal/goal & over 2,5 (2.10)

Ρίσκο

17:00 Κρου – Λίνκολν Σίτι: Over 1,5 2ο ημίχ. & over 3,5 (3.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις