Βαλένθια – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βαλένθια - Ολυμπιακός προγνωστικά

Βαλένθια - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βαλένθια – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βαλένθια – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Font de Sant Lluis
  • Χωρητικότητα: 9.000
  • Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους δεκατρείς φορές στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να μετράει δέκα νίκες και τη Βαλένθια τρεις.

Βαλένθια - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Δύσκολες ημέρες διανύει η Βαλένθια σαν σύλλογος, αφού μερικά εικοσιτετράωρα πριν αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Κύπελλο με 86-85. Η μάχη που έδωσε η ομάδα του Μουμπρού ήταν συγκλονιστική ενάντια σε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, ωστόσο ο Κρις Τζόουνς από «ήρωας» στο ΟΑΚΑ έγινε μοιραίος για την Βαλένθια, αστοχώντας αυτή τη φορά στο τελευταίο σουτ που θα έδινε στην Βαλένθια και την πρόκριση στα ημιτελικά. Απέναντι στον Ολυμπιακό, οι «νυχτερίδες» θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στις νίκες δείχνοντας το γνωστό καλό φετινό τους πρόσωπο.

Stat attack: Τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς για τη Βαλένθια σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Χιμένεθ, Χέρμανσον και Βαν Ρόσομ θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το ενδέκατο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία τους τη περασμένη Κυριακή και το δεύτερο συνεχόμενο, επικρατώντας του Περιστερίου στον τελικό του Final-8 της Κρήτης με 57-85. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε στο νησί της Κρήτης, ήταν καταιγιστική, και αφού «πέταξε» έξω Άρη, Παναθηναϊκό και Περιστέρι, σήκωσε ακόμα μια κούπα στις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντι στην Βαλένθια τώρα για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει από εκεί που το… άφησε. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη παραμένει πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη και απέναντι σε ένα μπασκετικό σύνολο που της έκανε ζημιά στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ, επιθυμεί να συνεχίσει το ευρύ της σερί. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αν λάβουμε υπόψιν μας το μπάσκετ που παίζει αυτή τη περίοδο, και οφείλει να το αποδείξει και στο παρκέ σήμερα, στις 21:30.

Stat attack: Δεκατρείς σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό.

Απουσίες: Δεν συναντάται κάποιο όνομα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, πέραν αυτού του Τζόρτζ Πάπας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική.

Βαλένθια - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, η Βαλένθια το αουτσάιντερ παρά το γεγονός πως είναι η γηπεδούχος ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται καιρό τώρα σε μια επιθετική μανία. Είναι εξαιρετικοί από μακριά, σκοράρουν και εκθέτουν άμυνες. Η επιλογή μας για σήμερα είναι οι over 83,5 πόντοι του Ολυμπιακού στο 1.91 από τη Νovibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Βαλένθια - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 83,5
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις