Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ζοάο Πινιέιρο.
  • Πρώτος γύρος: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1.
  • Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία πέντε ματς με τον Ολυμπιακό, μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
  • Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 7-3-1 στα τελευταία έντεκα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί under 2,5 τέρματα και σε τρία από αυτά under 1,5.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πέρασε άνετα από την έδρα της ουραγού Λαμίας με 3-0 και διατήρησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας στους 49 βαθμούς. Σε ένα ματς που είχε την απόλυτη κυριαρχία, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Σαμασέκου στο 44’. Ο Μπακαμπού έπιασε τον Λιβάι Γκαρσία και τον Καρέλη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με έντεκα γκολ, όταν πέτυχε το 0-2 στο 60’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπιέλ στο 86’, με τον Ολυμπιακό έτσι να φτάνει τα 44 τέρματα, ισοφαρίζοντας την ΑΕΚ με την καλύτερη επιθετική επίδοση στην σεζόν. Η ήττα της Ένωσης έφερε τους Πειραιώτες στο -1 από τη δεύτερη θέση (με ματς παραπάνω), ενώ η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Stat attack: Τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς του είχαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δύσκολα θα προλάβουν το ντέρμπι οι Ρέτσος και Βρουσάι, σίγουρα όχι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Αμφίβολη είναι κι η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ραμόν – Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Εμβιλά – Μπιέλ, Ροντρίγκεζ, Κανός – Μπακαμπού.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, τον οποίο κέρδισε για τέταρτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είχε πλήθος χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, δίχως όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Κλέιμαν. Η κόκκινη του Συ στο 50’ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Κουρμπέλη να ανοίγει το σκορ στο 59ο λεπτό. Ο Σπόραρ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 2-0 δέκα λεπτά μετά, και το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι «πράσινοι» έφτασαν τις τρεις σερί νίκες για πρώτη φορά από τις 29 Οκτωβρίου, όταν και πάλι απέναντι στον Βόλο έφταναν το 10/10 στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, το «τριφύλλι» αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Επτά από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς του είχαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεδομένα εκτός οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Γκάνεα. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κλεϊνχέισλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πούχατς – Τσέριν, Κουρμπέλης, Πέρεθ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ντέρμπι των αιωνίων σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης». Προβλέπεται δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από καλά αποτελέσματα. Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα τη διεκδικήσει από το πρώτο λεπτό. Αντίθετα, αν κάποια ομάδα μπορεί να συμβιβαστεί με την ισοπαλία είναι ο Παναθηναϊκός, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει ότι δε θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τους τρεις βαθμούς. Πολύ υψηλά το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα το επιλέξουμε με απόδοση 2.18 στη FonbetΤσεκάροντας τις επιλογές των σκόρερ, ένα πρόσωπο είναι που ξεχωρίζει. Ο Μπακαμπού βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, και υπάρχει μεγάλη αξία στο 3.00 της Novibet για να πετύχει γκολ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.18
Σκόρερ
20:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γκολ Μπακαμπού
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις