Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

  • «Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν.
  • Πρώτο ματς: Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2.
  • Παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπαρτσελόνα, έχοντας απέναντί της συνολικό απολογισμό 6-5-3.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία εννιά ματς απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια με αντίπαλο ομάδα από την Ισπανία.
  • Σε τρεις συναντήσεις τους σε νοκ-άουτ φάση διοργανώσεων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύο προκρίσεις και η Μπαρτσελόνα μία. Και στις δύο προκρίσεις της, η Γιουνάιτεντ είχε παίξει εντός έδρας στη ρεβάνς και πήρε τη νίκη, ενώ όταν αποκλείστηκε είχε παίξει το δεύτερο ματς εκτός έδρας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα  προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στάθηκε όρθια στο «Καμπ Νου» και έφυγε με μια ισοπαλία που τη γεμίζει ελπίδα για τη ρεβάνς. Δε φοβήθηκε καθόλου την Μπαρτσελόνα και κυνήγησε τη νίκη, έχοντας τις πιο καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50’, στην πρώτη φάση τους για το δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Αλόνσο από εκτέλεση κόρνερ, όμως η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 52’ και ο Κουντέ με αυτογκόλ στο 59’ συνέβαλε στην ανατροπή του σκορ υπέρ των «κόκκινων διαβόλων». Οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 76’ και είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή, όμως η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος. Την Κυριακή, η ομάδα του Τεν Χαγκ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Λέστερ και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις πόντους. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος; Ο Μάρκους Ράσφορντ, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης και ήδη μετρά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο Σάντσο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το δεύτερο γκολ του στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του για την Premier League.

Stat attack: Έχει προκριθεί σε έντεκα από τις τελευταίες δώδεκα νοκ-άουτ αναμετρήσεις της στο Europa League.

Απουσίες: Ο Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άντονι, Έρικσεν, Μαρσιάλ, Μαγκουάιρ και Φαν Ντε Μπέεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Λ. Μαρτίνεζ, Σο – Κασεμίρο, Φρεντ – Σάντσο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Βέγκχορστ.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μάλλον οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να παραχωρούν την ισοπαλία, καθώς ήταν πιο ουσιαστικοί και επικίνδυνοι. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 49’ με κεφαλιά του Αλόνσο από κόρνερ του Ραφίνια. Η διαχείριση της άμυνας των Καταλανών ήταν τραγική, καθώς δέκα λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ήδη ανατρέψει το σκορ με γκολ του Ράσφορντ (52’) και αυτογκόλ του Κουντέ (59’). Ο Γάλλος, που ίσως από τύχη δεν αποβλήθηκε, χρεώθηκε την ασίστ για την σέντρα-σουτ του Ραφίνια που κατέληξε στα δίχτυα στο 76’. Στο διάστημα 86’-87’ η Μπάρτσα άγγιξε το 3-2, όμως το δοκάρι κι ο Ντε Χέα της στέρησαν την ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τσάβι συνέχισε τις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Κάντιθ και παρέμεινε στο +8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρωταγωνιστής ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος σκόραρε στο 43’ και έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Λεβαντόφσκι στο 45+1’.

Stat attack: Έχει προκριθεί σε πέντε από τα έξι τελευταία νοκ-άουτ ζευγάρια μετά από ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι.

Απουσίες: Θα στερηθεί τις υπηρεσίες του διδύμου των νεαρών χαφ Γκάβι-Πέδρι λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα. Τραυματίας κι ο Ντεμπελέ, επέστρεψε ο Μπουσκέτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο, Άλμπα – Κεσί, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια, Φ. Τόρες, Λεβαντόφσκι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα  προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Στο πρώτο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ έδειξε χαρακτήρα κι ότι δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται την Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας τα πάει τρομερά, τρέχοντας αήττητο σερί 17 αγώνων με 15 νίκες σε αυτό το διάστημα. Δίκαια λοιπόν είναι το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, κι οι Καταλανοί δε χάνουν με τίποτα εδώ και πολύ καιρό, και διαθέτουν αρκετή ποιότητα για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16». Βρισκόμαστε στη μέση, πάμε με το Χ σε απόδοση 3.40 στη Fonbet, κι ας κριθούν όλα στον έξτρα χρόνο ή στα πέναλτι.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις