Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα» (47.069), Λειψία.
  • Διαιτητής: Σερντάρ Γκοζουμπουγιούκ.
  • Αναμετρήθηκαν δύο φορές την περσινή σεζόν στους ομίλους, με την κάθε ομάδα να κερδίζει το εντός έδρας παιχνίδι της (Σίτι 6-3, Λειψία 2-1).
  • Τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες μετρά απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία η Λειψία, ενώ η Σίτι έχει απολογισμό 19-4-8 κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία.

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Λειψίας

Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία όσον αφορά την πρόκριση στους «16», παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον έκτο όμιλο. Προσπέρασε την Σαχτάρ και την Σέλτικ αποκομίζοντας εννιά από τους πιθανούς δώδεκα πόντους εναντίον τους και πήρε έναν βαθμό λιγότερο από τη Ρεάλ συνολικά. Στόχος της η υπέρβαση απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, ώστε για δεύτερη φορά στην ιστορία της να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League. Πριν από αυτό το κρίσιμο ματς, πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και άργησε να καθαρίσει το ματς αλλά στο τέλος σκόραρε δύο φορές (Λάιμερ 85’, Ζόμποσλαϊ 90+2’), έχοντας προηγηθεί από το 14’ με γκολ του Φόρσμπεργκ.

Stat attack: Μετράει έξι σερί goal/goal & over 2,5 εντός έδρας σε αγώνες του Champions League.

Απουσίες: Εκτός οι Όλμο, Ντιαλό αλλά κι ο μακροχρόνια τραυματίας Γκουλάτσι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπλάσβιχ – Κλόστερμαν, Ορμπάν, Γκβάρντιολ – Χένρικς, Λάιμερ, Σλάγκερ, Ράουμ – Ενκουνκού, Βέρνερ, Αντρέ Σίλβα.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Κατέλαβε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση. Η Ντόρτμουντ, η Σεβίλλη και φυσικά η Κοπεγχάγη δεν κατάφεραν ποτέ να την απειλήσουν όσον αφορά την κατάκτηση της κορυφής. Μόνο οι Γερμανοί κι οι Δανοί μπόρεσαν να της αποσπάσουν μια λευκή ισοπαλία, με τους «πολίτες» να κερδίζουν τα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Στους «16» η αγγλική ομάδα συναντά και πάλι τη Λειψία, και στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Βέβαια, οφείλει να βρει μια σταθερότητα και στο πρωτάθλημα, καθώς κινδυνεύει να το χάσει για μόλις δεύτερη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν μπόρεσε να «αξιοποιήσει» το μεγάλο διπλό στο «Έμιρεϊτς» την Τετάρτη, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας. Ήταν απόλυτα κυρίαρχη κι έχασε πολλές ευκαιρίες πέρα από το γκολ (Σίλβα 41’), με αποτέλεσμα να πληρώσει την αναποτελεσματικότητά της. Ο Γουντ ισοφάρισε στο 84’ έπειτα από ασίστ του Γκιμπς-Γουάιτ, στην πρώτη αξιόλογη φάση της στο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είχε νικήσει νωρίτερα, οπότε η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται και πάλι στο -2 από την κορυφή, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Εξακολουθεί να απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Στόουνς, ο οποίος αποτελεί και το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκουαρδιόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάνζι, Λαπόρτ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Όσον αφορά την πρόκριση, η Σίτι είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί. Όμως απόψε η Λειψία έχει αρκετές ελπίδες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας τα πάει περίφημα, καθώς η ήττα από την Ουνιόν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η πρώτη μετά από έντεκα παιχνίδια στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Πάντως η αγγλική ομάδα είναι αρκετά αψυχολόγητη φέτος και δεν έχει αξιοποιήσει την ποιότητά της στο έπακρο. Πάμε με ποντάρισμα στα γκολ και ένα σημείο που βγάζει αρκετό νόημα με βάση το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων. Επιλέγουμε το goal/goal & over 2,5, με απόδοση 1.94 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal & over 2,5
1.94
Μονό
22:00
Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι
Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις