Βάζει δύσκολα ο Κροάτης στον Στέφανο 

Βάζει δύσκολα ο Κροάτης στον Στέφανο 

Συνεχίζονται οι μάχες στα γήπεδα της Αμερικής και όσο προχωράμε προς το τέλος του open, τόσο πιο καλά και συναρπαστικά ματς θα βλέπουμε.

Ξεκινάμε με το ματς του Κάμερον Νόρι απέναντι στον Φοκίνα. Δύο παίκτες με πολύ καλή παρουσία έως τώρα στο τουρνουά, έχοντας αποκλείσει αντιπάλους πάνω από τα στάνταρ τους. Είναι ικανοί να κατακτήσουν από ένα σετ ο καθένας.

Φίλιπ Κραΐνοβιτς εναντίον Νταβίντ Γκοφέν.

Η άποψη μου είναι πως οι τιμές που δίνεται ο Σέρβος είναι αρκετά χαμηλές, διότι ο Γκοφέν είναι ένας πολύ έμπειρος και πολύ δυνατός παίκτης. Θα πάμε με το χάντικαπ γκέιμ για τον Γκοφέν και κάτι «ψιλά» στην νίκη του.

Στη μάχη ρίχνεται και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς, αργά το βράδυ, απέναντι στον σκληρό Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς. Πολύ καλό τουρνουά και για τους δύο, με τον Στέφανο να μην βρίσκει πολλές δυσκολίες στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά το σημερινό είναι αρκετά διαφορετικό και θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες.

Τέλος, θα πάμε στο ματς του Καρένιο Μπούστα, απέναντι στον Μπεράνκις. Θα ποντάρουμε στο να κερδίσουν και οι δυο παίκτες από ένα σετ και θα επιλέξουμε ακόμα ένα ειδικό στοίχημα, να πάρει την νίκη ο Καρένιο και να κερδίσει και ο αντίπαλος του ένα σετ.

Δυάδα (απόδοσης 2.48)

18:00 Κ. Νόρρι – Ν. Φοκίνα: Over 3,5 set (1.51)

19:20 Φ. Κραίνοβιτς – Ν. Γκοφέν: Ν.Γκοφέν (+4,5) χάντικαπ γκέιμ (1.64)

Μόνο 

20:30 Κ. Μπούστα – Ρ. Μπεράνκις: Over 3,5 set (1.65)

Μόνο 

22:30 Σ. Τσιτσιπάς – Μ.Τσόριτς: Μ. Τσόριτς (+6,5) χάντικαπ γκέιμ (1.78)

Μόνο ρίσκου

19:20 Φ. Κραΐνοβιτς – Ν. Γκοφέν: 2 (2.50)

Μόνο ρίσκου

20:30 Κ. Μπούστα – Ρ. Μπεράνκις: Και οι δυο παίχτες να κερδίσουν σετ & νικητής Κ. Μπούστα (2.45)

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις