ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Ίστβαν Κόβατς.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς απέναντι στη Λίβερπουλ. Συνολικά έχει απολογισμό 5-1-3 απέναντι στους «κόκκινους».
  • Η Λίβερπουλ έχει 20 νίκες, 13 ισοπαλίες και 18 ήττες, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία. Το αντίστοιχο ρεκόρ της Ρεάλ κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία είναι 20-13-16.
  • Ο Κλοπ έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες απέναντι στη Ρεάλ κι ο Αντσελότι μία νίκη και τρεις ήττες με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Μεταξύ των δύο προπονητών το προβάδισμα έχει ο Αντσελότι, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες όσες φορές αντιμετώπισε τον Κλοπ.

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Ήταν μία ταχύτητα κάτω από τη Νάπολι, και η βαριά ήττα με 4-1 από την ιταλική ομάδα στην πρεμιέρα των ομίλων, την καταδίκασε στη δεύτερη θέση. Κατά τα άλλα, η Λίβερπουλ νίκησε όλα τα υπόλοιπα ματς της και προκρίθηκε εύκολα, για να βρει στον δρόμο της την ομάδα που την στέρησε το τρόπαιο στον περσινό τελικό. Με το νέο έτος η ήδη κακή σεζόν της φαινόταν να έχει πάρει εφιαλτική τροπή. Ωστόσο, με τη νίκη στην έδρα της Νιούκαστλ με 2-0 μοιάζει σιγά-σιγά να επιστρέφει σε μια κανονικότητα. Οι «καρακάξες» είχαν μόλις μία ήττα σε όλη την σεζόν στο πρωτάθλημα, αυτήν του πρώτου γύρου με 2-1. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» πέρασαν εύκολα από το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» και έφτασαν στο -6 από την τετράδα, έχοντας παίξει και έναν αγώνα λιγότερο. Νούνιεζ (10’) και Χάκπο (17’) έδωσαν από νωρίς ισχυρό προβάδισμα στη Λίβερπουλ, η οποία μετά την κόκκινη του Πόουπ στο 22’ δε δυσκολεύτηκε καθόλου να φύγει με το πρώτο της διπλό μετά από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες.

Stat attack: Μετράει έξι σερί no goal & under 2,5 σε αγώνες της φάσης των «16» του Champions League.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Τιάγκο, Ντίαζ, Κονατέ, Ράμσεϊ και κατά πάσα πιθανότητα ο Άρτουρ. Αμφίβολος κι ο Νούνιεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μπαϊτσέτιτς – Σαλάχ, Ζότα, Χάκπο.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε πρώτη στον έκτο όμιλο της φετινής διοργάνωσης του Champions League. Μόνο η Λειψία κατάφερε να την κοντράρει και με τη νίκη της με 3-2 στη Γερμανία τις έβαλε μπελάδες, όμως η πρωταθλήτρια Ευρώπης διέλυσε με 5-1 την Σέλτικ στην τελευταία αγωνιστική και «σφράγισε» την πρώτη θέση. Στον δρόμο της έπεσε η Λίβερπουλ, την οποία κέρδισε με 1-0 στον περσινό τελικό για να κατακτήσει το 14ο Champions League της ιστορίας της. Φέτος διανύει μια μέτρια σεζόν, καθώς ήδη στο πρωτάθλημα βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων πάντως, έχει βοηθήσει οπωσδήποτε την ψυχολογία της ομάδας. Από τότε μετρά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Οσασούνα. Οι «μερένχες» κέρδισαν χωρίς να εντυπωσιάσουν με γκολ των Βαλβέρδε (78’) και Ασένσιο (90+2’).

Stat attack: Το αμφίτερμα έχει επιβεβαιωθεί σε εννιά από τα δώδεκα τελευταία ευρωπαϊκά ματς της.

Απουσίες: Στα «πιτς» βρίσκονται οι βασικοί Κρόος, Τσουαμενί και Μεντί, καθώς κι ο τραυματίας Μαριάνο Ντίαζ. Ο Μπενζεμά απουσίασε από το τελευταίο ματς, αλλά πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το αποψινό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Αλάμπα – Μόντριτς, Καμαβινγκά, Θεμπάγιος – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Για άλλη μια φορά, η Λίβερπουλ ψάχνει εκδίκηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τρομερή παράδοση των Ισπανών στα τελευταία μεταξύ τους ματς ή, αν θέλετε, το «κόμπλεξ» των «κόκκινων» απέναντί τους, αυτόματα δεν μπορούν να ξεγράψουν τη «βασίλισσα». Ωστόσο, η Ρεάλ αντιμετωπίζει μεγάλα θέματα απουσιών, την στιγμή που η Λίβερπουλ αρχίζει να καλωσορίζει αρκετούς από τους παίκτες της που έλειπαν λόγω τραυματισμού. Μαζί με την έδρα αλλά και την ανάγκη της ομάδας του Κλοπ να σώσει της χρονιάς μέσω του Champions League, υπάρχει λογική στο να πάμε προς τα αριστερά. Στο 2.30 βρίσκουμε τον άσο στη Fonbet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις