Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ και πολύ ΝΒΑ στην COSMOTE TV

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ και πολύ ΝΒΑ στην COSMOTE TV

Πλούσια αθλητική δράση έρχεται αυτή την εβδομάδα στα κανάλια COSMOTE SPORT HD, με το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, τις νέες αναμετρήσεις των Μπακς και του «Greek Freak» για πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, αλλά και την επιστροφή του WRC στις πίστες, να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα μεταδόσεων.

Τα φιλικά ματς του Παναθηναϊκού συνεχίζονται στην COSMOTE TV

Οι φιλικοί αγώνες του Παναθηναϊκού συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το Σάββατο 5/9 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη νέα «φιλική» αναμέτρηση των «πρασίνων» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 19.00, σε έναν αγώνα που θα προβληθεί στο COSMOTE SPORT 1HD, σε αναμετάδοση από το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  TV (έναντι 2,5 ευρώ).

Τα ΝΒΑ Playoffs & οι μάχες του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στα παρκέ του NBA, οι Μιλγουόκι Μπακς, μετά την δεύτερη ήττα τους στη σειρά από τους Μαϊάμι Χιτ, διεκδικούν τη νίκη στην τρίτη και την τέταρτη αναμέτρησή τους, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5/9 (01.30, COSMOTE SPORT 4HD) και την Κυριακή 6/9 (22.30, COSMOTE SPORT 4HD), αντίστοιχα. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Ανατολής, ξεχωρίζει την Παρασκευή 4/9 η τρίτη συνάντηση των Τορόντο Ράπτορς με τους Μπόστον Σέλτικς, με τους πρώτους να προηγούνται μέχρι στιγμής με 2-0 (01.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Το Σάββατο 5/9 το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί και στη Δύση, όπου οι Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς ξεκινούν τις μάχες τους κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, στα ημιτελικά της περιφέρειας  (04.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Restart για WRC & συναρπαστική δράση από Formula 1

Το World Rally Championship (WRC) επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου -μετά από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Το restart θα γίνει στις χωμάτινες πίστες της Εσθονίας, χώρα καταγωγής του περσινού πρωταθλητή, Οτ Τάνακ. Όλοι οι αγώνες του διημέρου μέχρι το Power Stage της Κυριακής (6/9, 13.00) θα μεταδοθούν ζωντανά & αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 8HD.

Ραντεβού στη διάσημη πίστα της Μόντσα της Ιταλίας δίνουν το τριήμερο 4-6/9 οι κορυφαίοι πιλότοι της Formula 1. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live στην COSMOTE TV, όλη τη δράση της 8ης αναμέτρησης της σεζόν, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (4/9, 11.50, COSMOTE SPORT 5HD) μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 6/9 (16.10, COSMOTE SPORT 5HD), που θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμος και στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Όβεριν vs Σακάι: Κυριακάτικο UFC Fight Night στο COSMOTE SPORT 8HD

Στο ρινγκ του Λας Βέγκας θα στραφεί το ενδιαφέρον των φαν των μαχητικών σπορ την Κυριακή 6/9, καθώς διεξάγεται ένα ακόμα κρίσιμο UFC Fight Night. O 40χρονος Άλιστερ Όβεριμ, Νο 6 στην κατάταξη στην κατηγορία heavyweight, θα συναντήσει τον Ογκούστο Σακάι, Νο 9 της λίστας με τους καλύτερους μαχητές της κατηγορίας. Ο Βραζιλιάνος θα παρουσιαστεί στο οκτάγωνο του APEX του Λας Βέγκας ως αήττητος, καθώς δεν έχει χάσει αγώνα από όταν έγινε μέλος του UFC, το 2018. Ο νικητής θα αποκτήσει το δικαίωμα να συνεχίσει τη διαδρομή του προς τη διεκδίκηση της ζώνης της κατηγορίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 03.00 τα ξημερώματα ζωντανά & αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 8HD.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις