Δεν τρομάζουν τα φαβορί

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Εβδομάδα κυπέλων και το Final-4 του BBL-Pokal δεν θα μπορούσε να λείψει από το μικροσκόπιο του #Dogass

Καλημέρα σε όλους. Εβδομάδα κυπέλων και σήμερα, στα προγνωστικά μπάσκετ θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στο BBL- pokal ή αλλιώς κύπελο Γερμανίας που θα διεξαχθεί στη Grosse EWE Arena του Όλντενμπουργκ.

Όλντενμπουργκ: Να επιστρέψει εκεί που ανήκει

Η γηπεδούχος Όλντενμπουργκ θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την πάντα αξιόμαχη Λούντβιχσμπουργκ. Μετά από δύο συνεχόμενες κακές σεζόν, έκανε ολική αναδόμηση. Πήρε τον εξαιρετικό προπονητή Πέδρο Κάλες ο οποίος, της έχει δώσει ώθηση κάτι που φαίνεται στο βαθμολογικό πίνακα αφού, βρίσκεται στη 4η θέση με ρεκόρ 13-7. Για να φτάσει στο final-4 απέκλεισε κατά σειρά τις Χάιντελμπεργκ και Βούρτζμπουργκ. Ενδιαφέρουσα η περίπτωση του πρώην παίκτη του Περιστερίου ,Σακούρ Τζουστον ο οποίος, αποκτήθηκε για ενισχύσει τη ρακέτα της. Λόγω έδρας οι φίλαθλοί της περιμένουν πως και πως μία πρόκριση στον τελικό.

προγνωστικά μπάσκετ

Λούντβιχσμπουργκ: Με την ταμπέλα του outsider

Η Λούντβιχσμπουργκ θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό χωρίς άγχος. Για να φτάσει εδώ απέκλεισε τους Τάουερς και Μέρλινς. Περίεργη σεζόν η φετινή καθώς, αποχώρησε μετά από 7 χρόνια ο coach Τζον Πάτρικ και τη θέση του πήρε ο Τζος Κινγκ. Παρά την αποχώρηση σημαντικών παικτών διατηρεί την επαφή με την τετράδα με ρεκόρ 12-7. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και στηρίζεται κυρίως στις ορέξεις των Πρέντις Χαμπ και Τζόναθαν Νταν.

προγνωστικά μπάσκετ

Μπάγερν: Για τον πρώτο της τίτλο μετά από δύο χρόνια

Η ομάδα του Τρινκιέρι έφτασε στον ημιτελικό αποκλείοντας τις Μπαϊρόιτ και Μπάμπεργκ. Ο θεσμός του κυπέλου ενδιαφέρει πολύ τους Βαυαρούς καθώς, δεν έχει κατακτήσει τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια. Η φετινή σεζόν διακατέχεται από μετριότητα. Στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 9-15 δεν ελπίζει σε κάτι ενώ, στη BBL Βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 14-6. Παραμένει εκτός ο ηγέτης Λούσιτς.

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ – Αλμπα: Για το three-peat

Η Άλμπα, με όπλο την ομοιογένεια, ηγείται του βαθμολογικού πίνακα της BBL με 18-1. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της στη Euroleague καθώς, βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με 6-18. Για να φτάσει στο final 4 απέκλεισε τις Βόννη και Γκέτινγκεν. Θέλει το τρόπαιο για να χτίσει μία μικρή παράδοση αφού, θα είναι η τρίτη σερί κατάκτηση. Σταθερά εκτός ο μόνιμος τραυματίας Έρικσον.

Εκτιμήσεις προγνωστικά μπάσκετ: Στην πρώτη αναμέτρηση της Ολντενμπουργκ με τη Λούντβιχσμπουργκ οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα. Όμως σε αυτές τις αποδόσεις δεν θα ασχοληθούμε με καθαρό σημείο. Θα πάρουμε τον άσσο μέχρι 18 πόντους. Η ομάδα του Κινγκ δεν θα παρατήσει τα όπλα και θα είναι κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά τη δεύτερη αναμέτρηση, θεωρούμε πως θα έρθει η ώρα της πρόκρισης των Βαυαρών στον τελικό. Το θέλουν πολύ και με δεδομένο το ροτέισον που έγινε από τον Τρινκιέρι, στην πρόσφατη συντριβή από τους Τάουερς, θα παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι, θα πάρουμε τη νίκη της Μπάγερν σε απόδοση 1.90. Ακόμη θα πάρουμε κάποια ειδικά παικτών. Θα πάρουμε τα over 1,5 ριμπάουντ του Γιάραμαζ και τις over 1,5 ασίστ του Βάιλερ-Μπαμπ. Ο Γιάραμαζ στην πρόσφατη αναμέτρηση πήρε 4 ριμπάουντ και ελλείψει Λούσιτς θα πάρει χρονο συμμετοχής. Όσων αφορά το  Βάιλερ-Μπαμπ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση δημιουργικά και από πλευράς σκοραρισματος. Το να βρει δύο ασίστ δίνεται στο ελκυστικό 1.75.

Ολα τα προγνωστικά μου

Μακροχρόνιο
Κύπελλο Γερμανίας
Ζευγάρι τελικού: Όλντενμπουργκ - Μπάγερν
3.50
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Κύπελλο Γερμανίας
Κατάκτηση: Όλντενμπουργκ
6.50
BET: 15 units
Μονό
17:00
Όλντενμπουργκ - Λούντβιχσμπουργκ
Διαφορά νίκης: 1 έως 15 πόντους
1.97
BET: 15 units
Μονό
20:30
Μπάγερν - Άλμπα
1
1.94
BET: 35 units
Ειδικό
20:30
Μπάγερν - Άλμπα
Βάιλερ-Μπαμπ over 1,5 ασίστ
1.75
BET: 35 units
Ειδικό
20:30
Μπάγερν - Άλμπα
Γιάραμαζ over 1,5 ριμπάουντ
2.87
BET: 25 units
Fun bet
20:30
Μπάγερν - Αλμπα
Βάιλερ-Μπαμπ over 3,5 ασίστ
14.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις