Η στατιστική της ΑΕΚ δίνει το 8.50

προγνωστικά

Στατιστική ανάλυση του ημιτελικού ΑΕΚ-Περιστέρι, έκανε ο #Masterbetchef στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ. Έβγαλε λαβράκι, με combo στοίχημα μέχρι 8.50

Αγαπητοί φίλοι η ΑΕΚ με πλήρωσε το τελευταίο διάστημα δύο φορές στα προγνωστικά μπάσκετ, κάνοντας ανατροπή. Είναι μια συνήθεια που έχει φέτος η ομάδα του καλού κόουτς Γκατζούρη.

Η στατιστική της ΑΕΚ δίνει το 8.50

Προγνωστικά μπάσκετ: Bασίλισσα των ανατροπών η ΑΕΚ

Έκατσα λοιπόν το έψαξα λίγο στα στατιστικά της Ένωσης και βρήκα ενδιαφέροντα ευρήματα. Καταρχήν η ΑΕΚ στα τελευταία 16 παιχνίδια, έχανε στο ημίχρονο στα 14 από αυτά. Μόνο τους ουραγούς Απόλλωνα Πάτρας και Καρδίτσα κατάφερε να κερδίσει, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο. Το πιο εντυπωσιακό στατιστικό όμως, είναι ότι η Ένωση έκανε οχτώ ανατροπές σε 70 ημέρες. Στα μισά δηλαδή παιχνίδια που έπαιξε αυτό το διάστημα, έχανε στην ανάπαυλα και το γύρισε. Κάποιες μάλιστα από αυτές τις ανατροπές στην Ευρώπη, ήτανε αρκετά εντυπωσιακές.

Σήμερα όμως η ΑΕΚ έχει να αντιπαρέλθει πολλά προβλήματα. Ξέμεινε με μοναδικό πεντάρι τον νεαρό Γόντικα και δεύτερο ψηλό, μόνο τον Μακ Γκρίφ. Όλοι οι υπόλοιποι της  front line ( Μάντσεν, Μαυροειδής, Μίτσελ, Μάιλς ) είναι τραυματίες. Η Βασίλισσα της Ευρώπης όμως έχει ξεπεράσει και πιο δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό, βασιζόμενη στην καλή της περιφέρεια. Έστω κι αν χρειαστεί μια ακόμα ανατροπή, απέναντι στο πάντα σοβαρό Περιστέρι, του τεράστιου Βασίλη Σπανούλη.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Combo
17:15
ΑΕΚ - Περιστέρι
1ο Ημίχρονο Περιστέρι & Νικητής αγώνα ΑΕΚ
8.50
BET: 5 units
Combo
17:15
ΑΕΚ - Περιστέρι
1ο Ημίχρονο Περιστέρι & ΑΕΚ + 5,5
4.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις