ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φτάνει το 2.50 η «καυτή» Μπάγερν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Φτάνει το 2.50 η «καυτή» Μπάγερν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φτάνει το 2.50 η «καυτή» Μπάγερν

προγνωστικά

Σε τρεις αναμετρήσεις από Premier League και Bundesliga εστιάζει την προσοχή του για αυτό το Σάββατο ο #Bats.

Η δυνατή έξοδος της Μπάγερν στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η μάχη της έκτης θέσης στην Αγγλία μεταξύ Μπράιτον – Φούλαμ, κι ο αγώνας της παρηγοριάς ανάμεσα σε Τσέλσι και Σαουθάμπτον ξεχωρίζουν στα σημερινά μας προγνωστικά.

Φτάνει το 2.50 η «καυτή» Μπάγερν

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Μπάγερν

Στην «εχθρική» έδρα της Γκλάντμπαχ δοκιμάζεται η Μπάγερν για την 21η αγωνιστική της Bundesliga. Μετά το σημαντικό διπλό επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 την Τρίτη, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League, οι Βαυαροί έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες κι άφησαν πίσω το κακό ξεκίνημά τους για το 2023. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η κυριαρχική εμφάνιση στο Παρίσι που επαναφέρει χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Νάγκελσμαν.

Η αστάθεια των γηπεδούχων δεν τους επιτρέπει να ελπίζουν για είσοδο στην εξάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της Μπορούσια είναι η ήττα με 4-1 από τη 16η Χέρτα την προηγούμενη Κυριακή. Σκορ ενδεικτικό της κακής άμυνας της ομάδας του Φάρκε. Στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια απέναντι στην Μπάγερν, πάντως, η Γκλάντμπαχ μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο «Μπορούσια Παρκ», οι Βαυαροί έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Τελευταίο τους διπλό είναι το 5-1 τον Μάρτιο του 2023, πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Έτσι, η Μπάγερν έχει κι ένα έξτρα κίνητρο για να φύγει με το τρίποντο. Πέρα από αυτό βέβαια, όσο η Ουνιόν βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, η ομάδα του Νάγκελσμαν πρέπει να κερδίζει. Με Μπόχουμ και Παρί ήταν άστοχη (παρότι πέτυχε συνολικά τέσσερα γκολ σε αυτά τα δύο ματς), περιμένουμε αυτή την στιγμή να είναι πιο αποτελεσματική. Διπλό με over 3,5 η επιλογή μας, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 2.50 από τη Novibet.

Μπράιτον – Φούλαμ

Συνεχίζουμε με Premier League, και την συναρπαστική αναμέτρηση Μπράιτον – Φούλαμ. Μέχρι στιγμής στην σεζόν, οι δύο ομάδες αποτελούν τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η Μπράιτον είναι έκτη και η Φούλαμ έβδομη, έχοντας μαζέψει αμφότερες 35 βαθμούς (με την Μπράιτον να έχει παίξει δύο ματς λιγότερα). Πέρα από τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα, και οι δύο παίζουν επιθετικά και προσφέρουν θέαμα, αποδεικνύοντας ότι άξια βρίσκονται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ναι, η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, φαίνεται πιο δυνατή και δίκαια θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι αποδόσεις της τάξης του 1.65 για τον άσο είναι ανεξήγητες. Η Φούλαμ έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα φέτος και δεν εξαρτάται από την έδρα της. Είναι ένα σύνολο που συνηθίζει να κάνει ζημιές, γιατί όχι και τώρα; Καθαρά λόγω αξίας, ποντάρουμε στο Χ2 που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το βρίσκουμε σε απόδοση 2.25 στη Fonbet.

Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Σαουθάμπτον σε ένα «must-win» παιχνίδι. Οι «μπλε» συνεχίζουν να βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας μετά το 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ακολούθησε η ήττα με 1-0 από την Ντόρτμουντ, και πλέον η παρουσία της ομάδας του Πότερ στο Champions League βρίσκεται σε κίνδυνο. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Τσέλσι έχει φτάσει να έχει απολογισμό 1-4-4 στα τελευταία εννιά ματς, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές σε αυτό το διάστημα.

Η λέξη «αντίδραση» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που χρειάζεται να δείξουν οι Λονδρέζοι για να σώσουν την κατάσταση. Το ματς με την Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται σε αποσύνθεση είναι μια καλή ευκαιρία. Δεύτερη αλλαγή προπονητή αυτή την χρονιά για τους «άγιους», καθώς ο Νέιθαν Τζόουνς απολύθηκε μετά από 14 ματς στον πάγκο της ομάδας. Την πήρε στις τελευταίες θέσεις και την άφησε μόνη στον πάτο της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς για την Premier League.

Η προβληματική άμυνα της Σαουθάμπτον μπορεί να γίνει «βούτυρο στο ψωμί» των μεσοεπιθετικών της Τσέλσι. Μούντρικ, Μαντουέκε, Φέλιξ, Χάβερτζ, Ζίγες, όλοι παίκτες με ποιότητα που ψάχνουν τη διάκριση. Βασική μας επιλογή ο άσος με over 2,5 στο 2.25 της Fonbet.

Από όλα τα νέα ονόματα στην επίθεση, αυτός που έχει περισσότερα να αποδείξει είναι ο Μούντρικ. Η έλλειψη επιλογών στο δεξί άκρο της άμυνας για τους φιλοξενούμενους θα του δώσει την ευκαιρία να ανοίξει λογαριασμό. Αξίζει μια ζαριά στο να σκοράρει ο Ουκρανός, με απόδοση 3.25 στο Pamestoixima.gr.

Ολα τα προγνωστικά μου

Combo
16:30
Γκλάντμπαχ – Μπάγερν
2 & over 3,5
2.50
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπράιτον – Φούλαμ
Χ2
2.25
BET: 20 units
Combo
17:00
Τσέλσι – Σαουθάμπτον
1 & over 2,5
2.25
BET: 25 units
Σκόρερ
17:00
Τσέλσι – Σαουθάμπτον
Γκολ Μούντρικ
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις