Κύπελλο Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** και σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Κύπελλο Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** και σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Για μια θέση στον Τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ θα παλέψουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις το ματς με 0% γκανιότα** και μία μοναδική προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Και να που συναντιούνται πάλι στο δρόμο για ένα τίτλο, μετά το Super Cup 2022-23. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ακόμα μια φορά στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στον β’ ημιτελικό της διοργάνωσης (18/02, 19:15), που γίνεται στην Κρήτη.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η 28η φορά συνολικά που οι «αιώνιοι» συναντιούνται στο Κύπελλο Ελλάδος και η 6η φορά που βρίσκονται αντίπαλοι στην ημιτελική φάση.

Τις προηγούμενες πέντε φορές που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάτησαν παρκέ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι «πράσινοι» νίκησαν 4 φορές (2001, 2013, 2017 και 2019 που αποσύρθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μέρος του αγώνα στο ΟΑΚΑ) και μία η ομάδα του Πειραιά (2002, 83-75).

Μετά το Super Cup, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της σεζόν 2022-23 και κατέληξε στον Ολυμπιακό (56-67), οι «αιώνιοι» αντίπαλοι θα αναμετρηθούν ξανά, για μια θέση στον Τελικό Κυπέλλου, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο τρόπαιο.

Φέτος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, με νικητές τους «ερυθρόλευκους»: μία στην EuroLeague (71-95) και μία στην Basket League (68-66).

Το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προσφέρεται με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Σούπερ Προσφορά* Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας παίζονται με μια σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Η αθλητική δράση συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν!

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον! Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις