Πάμε στα κλασικά μας

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την στήριξη σε δύο γηπεδούχους και δύο φιλοξενούμενους θα κυνηγήσουμε και σήμερα τον δρόμο για το ταμείο. #Eltoro

Επιστροφή στη φυσιολογική ροή των αγώνων της Laliga με τους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο ενδιάμεσο. Η Μπαρτσελόνα θα μας απασχολήσει αύριο, η Σεβίλλη τίμησε την φανέλα και την ιστορία της και μας δικαίωσε. Πάμε λοιπόν στα του οίκου μας να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Πάμε στα κλασικά μας

Προγνωστικά: δύο συν δύο

Το μεσημέρι ανοίγει η αγωνιστική μέρα με τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα. Η Σοσιεδάδ βρίσκεται σταθερά εντός πρώτης τετράδας και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απολαμβάνει και τους κόπους της προηγούμενης χρονιάς, αφού βγήκε πρώτη στο όμιλο του Europa αφήνοντας δεύτερη την Γιουνάιτεντ του Μάντσεστερ, καθώς και την ψυχοφθόρα διαδικασία των play off. Μόνες παραφωνίες ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Μπαρτσελόνα όμως και οι προ δύο εβδομάδων εντός έδρας ήττα από την Βαγιαδολίδ! Κατά τα άλλα έχει έδρα φόβητρο, αλλά και επίθεση φωτιά με 31 γκολ, τρίτη καλύτερη πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, σπανίως μένει στο μηδέν. Η Θέλτα μια του ύψους μια του βάθους. Κινείτε για άλλη μια χρονιά στην μετριότητα. Πήρε όμως δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα, νίκες με Μπιλμπάο και Μπέτις. Αν και υπάρχουν διαμαρτυρίες εις βάρος της για αυτά τα παιχνίδια. Ότι οι ποδοσφαιριστές της ήταν υπερβολικοί σε σημεία του αγώνας προκειμένου να κερδίσουν φάουλ υπέρ τους και κάρτες για τους αντιπάλους τους. Αν τα βάλω όλα κάτω, ακόμα και την παράδοση που δεν παίζει μπάλα 7-0-3 υπέρ της Σοσιεδάδ είναι. Τελευταία νίκη της Θέλτα το 2020 ακολούθησαν πέντε σερί νίκες της Σοσιεδάδ, τελευταία ισοπαλία το 2015. Οριακά αποδεκτός ο άσσος για τα γούστα μου, αλλά δίκαιος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα και το μπόνους

Συνέχεια με την αναμέτρηση Μπέτις – Βαγιαδολίδ. Τίμιο φαβορί η Μπέτις έχει επιστροφές παιχτών που ήταν τιμωρημένοι και θα είναι ξεκούραστοι, προεξέχοντος του Φεκίρ. Ένα ειδικό που μου αρέσει είναι να κερδίσει η Μπέτις και να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Για τους ποιο ρισκαδόρους μπορεί να συνδυαστεί είτε με γκολ του Φεκίρ είτε του πάντα δημιουργικού Μπόρχε Ικγλέσιας. Το Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ το αφήνω εκτός, ίσως g/g γιατί δεν είναι στα καλά της η Βιγιαρεάλ, το απέδειξε έχοντας την τιμή να γίνει η πρώτη ομάδα που χάνει από την ουραγό Έλτσε. Αλλά μόνο σαν γνώμη το αναφέρω. Και τέλος από την Laliga έχουμε το Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παγκόσμια πρωταθλήτρια, μεσοβδόμαδα σκούπισε την Έλτσε με 4-0. Μπορεί να έχει την Τρίτη το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα για το πρωτάθλημα. Διπλό και over 1,5. Και μην ξεχάσω το μπόνους! Από την δεύτερη κατηγορία για μένα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λούγκο – Εϊμπάρ.  Σε αδιέξοδο η κατά τα άλλα συμπαθής Λούγκο αλλά προτελευταία, με πολλά προβλήματα και με έναν ιδιοκτήτη που ξεπουλάει. Η Εϊμπάρ βρίσκεται εντός play off ανόδου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού και πάνω αξίζει το ποντάρισμα του.

Δύο γηπεδούχοι και δύο φιλοξενούμενοι προέκυψαν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Καλή συνέχεια.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
15:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα
1
1.80
BET: 20 units
Μονό
17:15
Μπέτις - Βαγιαδολίδ
1 & over 1,5
1.99
BET: 20 units
Μονό
17:15
Λούγκο - Εϊμπάρ
2
2.10
BET: 40 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις