ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

«Πορτοκαλί» αουτσάιντερ μέχρι 8.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

«Πορτοκαλί» αουτσάιντερ μέχρι 8.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

«Πορτοκαλί» αουτσάιντερ μέχρι 8.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez διαλέγει δύο πονταρίσματα από τα αουτσάιντερ της σημερινής ημέρας του Final 8 και ένα μακροχρόνιο έκπληξη

Καλησπέρα σε όλους. Το Final Eight κυριαρχεί στα εγχώρια μπασκετικά δρώμενα με το σημερινό πρόγραμμα να έχει δύο αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς οι αιώνιοι μπαίνουν στην μάχη για την διεκδίκηση του τροπαίου. Εμείς έχουμε προγνωστικά και για τα δύο παιχνίδια, με γνώμονα την κατάσταση των ομάδων αλλά και των παικτών. Πάμε να δούμε λοιπόν τα προγνωστικά μας, σε δύο πονταρίσματα με αρκετή αξία.

Προγνωστικά: Χαμηλό line στην επίθεση των «κίτρινων»

Ξεκινάμε με το Ολυμπιακός – Άρης. Οι κίτρινοι μετά από αρκετό καιρό επέστρεψαν σε κάτι μεγάλο μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν. Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Καστρίτης έχει φτιάξει μία αρκετά καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο και με καλούς Αμερικάνους παίκτες. Μεγαλύτερο πουλέν από το φετινό σύνολο δεν είναι άλλο από τον εκπληκτικό Νότε που άμα βρει το χέρι του μπορεί να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες. Μαζί του έχει τον Χόρκλερ, τον Γκούντγουιν και τον Χάγκινς, φτιάχνοντας μία αξιοζήλευτη τετράδα ξένων που ίσως δεν έχει άλλη μικρομεσαία ομάδα στην Basket League. Σίγουρα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω με αξιώσεις από έναν αξιοπρεπή αποκλεισμό στα προημιτελικά αλλά βγάζει σταθερότητα σε επιθετικό επίπεδο που είναι μοναδική, αφού όπως προείπαμε έχει αρκετή πολυφωνία.

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, παίζει διαστημικό μπάσκετ και σίγουρα θα θελήσει να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του ντέρμπι αιωνίων. Ο Μπαρτζώκας ενδέχεται να χαλαρώσει την άμυνα του στο τέλος, να προχωρήσει στο ανάλογο ροτέισον για να μην υπάρξει κόπωση.

Το ματς έχει φαβορί αλλά δεν θα σταθούμε σε κάποιο σημείο. Ο Άρης μπορεί να πάρει πράγματα από την επίθεση του, διαθέτοντας αρκετά όπλα… η πιθανότητα του να σκοράρει πάνω από 68 πόντους μοιάζει αρκετά καλή, επιλέγουμε το Over 67,5 στο 1.75.

Πράσινη μετριότητα

Συνέχεια με Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Ακόμα ένα crash test για τους πράσινους οι οποίοι θα προβούν σε ριζικές αλλαγές εάν αποτύχουν σε τέταρτη διαδοχική εγχώρια διοργάνωση, με τον κόσμο της ομάδας να ζητά την απόλυση Ράντονιτς πάντως αρκετά πριν το Final Eight. Η αλήθεια είναι πως ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν μας έχει πείσει, δεν έχει φτιάξει αξιόπιστο αμυντικό και επιθετικό πλάνο οπότε όλα πάνε λάθος σε πολλά παιχνίδια. Η κατάσταση με τον Άντριους, τους στερεί την συμμετοχή έναν εκ των Τόμας και Γουίλιαμς, σε μία συνθήκη που σίγουρα δεν βοηθάει. Υπάρχουν πολλά «πρέπει» σε αυτόν τον προημιτελικό που δεν μας έχει δείξει το συγκεκριμένο σύνολο πως μπορεί να δικαιώσει, αφού ακόμα και στα εύκολα παιχνίδια υπάρχει εσωστρέφεια.

Από την άλλη οι Ροδίτες έχουν πάει χωρίς άγχος στην Κρήτη, παίζουν καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και μπορούν να εκθέσουν με τον Γιανγκ τις αμυντικές παραφωνίες της πράσινης άμυνας. Στον πάγκο βέβαια υπάρχει και ο πολύπειρος Παπαθεοδώρου που δίνει βοήθειες και εντολές, έχει βρει ομοιογένεια και πιστεύουμε πως έστω και για ένα ημίχρονο θα σταθεί καλά.

Αρκετά μεγάλο το χάντικαπ για τον Κολοσσό σε μία διοργάνωση που χωρούν εκπλήξεις. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει αστάθεια και όχι τρομερά πράγματα. Το διπλό +20,5 με απόδοση 1.75 στη Fonbet είναι τιμιότατο.

Υ.γ εάν θέλετε ένα «spicy» μακροχρόνιο αξίζει το 8αράκι της Βόννης στη Fonbet για νικήτρια στο BCL. Καλή ομάδα, με αρχές και κάπου κάπου θα σπάσει η ρέντα των Ισπανών. 

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
15:45
Ολυμπιακός - Άρης
Over 67,5 πόντοι Άρη
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:15
Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου
2 (+20,5)
1.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής BCL
Βόννη
8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις