Πρεμιέρα στην Ιαπωνία, φινάλε στην Ινδία

Προγνωστικά

Προγνωστικά από την μακρινή Ασία αλλά και από την Ευρώπη, στα παιχνίδια της Χιρόνα και της Νάπολι έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στο Europa καταλαβαίνετε γιατί δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτές τις διοργανώσεις, αφού είχαμε λίγα γκολ και ανάποδα σημεία. Με κέρδος ξεκίνησε η εβδομάδα αφού η αρμάδα του Πεπ πέρασε από το Λονδίνο και εμείς πληρωθήκαμε μέχρι και το 8άρι combo. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος που κατά βάση είναι εκτός Ευρώπης.

Εύκολο το γκολ…

  • Ξεκινάμε με την πρεμιέρα της Ιαπωνίας ανάμεσα σε Καβασάκι και Γιοκοχάμα Μαρίνος, με τις δύο αυτές ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλος πέρσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Γιοκοχάμα κατάφερε και βγήκε νικήτρια από αυτόν τον μαραθώνιο των 34 αγώνων και μένει να δούμε και φέτος τι έχουν να μας παρουσιάσουν αυτές οι δύο ομάδες. Μπορεί να είναι πρεμιέρα και το σημείο να φαίνεται δύσκολο αλλά τα γκολ και από τις δύο μεριές φαντάζει αρκετά εύκολο.

  • Λίγο πιο δυτικά τώρα στην Ινδία η Οντίσα ταξιδεύει μέσα στην ουραγό, την Νορθ Ιστ Γιουνάιντεντ. Οι γηπεδούχοι μετράνε μία νίκη σε 18 αγώνες και είναι παντελώς αδιάφοροι για το σημερινό αποτέλεσμα. Το αναφέρω γιατί η Οντίσα χρειάζεται το παιχνίδι το οποίο την βάζει στα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και το κίνητρο είναι ξεκάθαρα μονόπλευρο. Διπλό χωρίς αμφιβολία.

Διπλό σε ικανοποιητική απόδοση

  • Μένουμε εκτός Ευρώπης για ένα τελευταίο ματς, το ΚότονσπορΜαμελόντι Σάνταουνς. Βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League Αφρικής με την ασταμάτητη Μαμελόντι να είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση. Τα πάει περίφημα στην Νότια Αφρική αφού έχει διαφορά από τον δεύτερο 23 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές! Παίρνουμε το διπλό με κάλυψη draw no bet σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Γυρνάμε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Χιρόνα, εκεί δηλαδή που ταξιδεύει η Αλμερία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τρομερή στα εντός έδρας παιχνίδια και δύσκολα ηττάτε το έχει αποδείξει εξάλλου και με μεγάλους αντιπάλους φέτος. Η Αλμερία από την άλλη είναι τραγική στα εκτός και δύσκολα θα φύγει με το τρίποντο. Παίρνουμε την διπλή ευκαιρία με συνδυασμό τα τουλάχιστον τέσσερα κόρνερ για τους γηπεδούχους.

Νάπολι σε δυάδα

  • Κλείνουμε με την τρομερή Νάπολι που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Σασουόλο. Η Σασουόλο έσπασε την κατάρα των ηττών και μάλιστα έχει τέσσερα παιχνίδια αήττητη αλλά πιστεύω πως όλα αυτά είναι αρκετά πλασματικά και πως δεν αλλάξανε όλα από την μία μέρα στην άλλη. Μετρούσε αρνητικό σερί 11 αγώνων και δεν έπειθε με την μπάλα της ώσπου ήρθε μία ακόμα πιο τραγική Μίλαν και την ανέστησε. Ακολούθησαν παιχνίδια που δεν άξιζε να νικήσει αλλά τα πήρε με κάποιον τρόπο. Σήμερα όμως αντιμετωπίζει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης που μοναδικό σκοπό έχει το τρίποντο. Επιλέγουμε το διπλό και το βάζουμε σε δυάδα με την πάνω επιλογή μας.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.52
12:00
Καβασάκι - Γιοκοχάμα Μαρίνος
Goal/goal
1.58
16:00
Νορθ Ιστ Γιουνάιντεντ - Οντίσα
2
1.60
BET: 20 units
Μονό
18:00
Κότονσπορ - Μαμελόντι Σάνταουνς
2 dnb
1.85
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
21:45
Σασουόλο - Νάπολι
2
1.60
22:00
Χιρόνα - Αλμερία
1Χ & over 3,5 κόρνερ Χιρόνα
1.60
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις