Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-8 με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-8 με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final-8 με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο περνά στη δεύτερη ημέρα του, με τους δύο προημιτελικούς οι οποίοι συμπληρώνουν το παζλ της τετράδας που θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που συνέθεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού, αντιμετωπίζουν Άρη και Κολοσσό αντίστοιχα στους «8», με στόχο την πρόκριση που σημαίνει ραντεβού «αιωνίων» στην επόμενη φάση!

Ολυμπιακός – Άρης 1(-22,5):1.87 2(+22,5):1.87

Ο πρωτοπόρος και αήττητος στην Basket League Ολυμπιακός (15-0) στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας και πρώτο εμπόδιο είναι ο Άρης στον προημιτελικό (15:45).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως αποποιείται τον ρόλο του φαβορί στο Final-8: «Δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε τίτλο φαβορί στην ομάδα μας. Η προσέγγιση θα είναι όπως όλων. Είναι διαφορετική συνθήκη το Final-8, γιατί αν πάμε ως τον τελικό θα δώσουμε τρία ματς σε τρεις μέρες».

Αντίστοιχα ο προπονητής των «κίτρινων» Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο γεγονός πως «αντιμετωπίζουμε πολύ πιθανόν την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Επιθυμούμε να παίξουμε στο δικό μας επίπεδο. Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Παναθηναϊκός – Κολοσσός 1(-18,5):1.85 2(+18,5):1.88

Ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός είναι αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κολοσσό (19:15), με το νικητή να διασταυρώνεται στον ημιτελικό με την ομάδα που θα περάσει από το Ολυμπιακός-Άρης.

Για τους «πράσινους» το Final-8 είναι πρόκληση να δείξουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των Πειραιωτών, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να προσπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας της Ρόδου, που τους είχε δυσκολέψει πολύ στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ (77-67).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε λακωνικά πως «η προσέγγισή μας στο Final-8 είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό».

Ο προπονητής του Κολοσού, Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι το μονοπάτι που έχει μπροστά της η ομάδα του.

«Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, στο μακρινό σενάριο που περάσουμε θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και νιώθω ότι αν φτάσουμε στον τελικό θα παίξουμε με τους Γουόριορς».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Κυπέλλου Μπάσκετ όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις