Nations League με combo και κόρνερ

Nations League με combo και κόρνερ

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους! Ξεκινούν απόψε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οπότε σταμάτησαν ακόμα και τα ελάχιστα πρωταθλήματα που είχαν ξεκινήσει. Πρεμιέρα λοιπόν στη φάση των ομίλων του Nations League, με ενδιαφέροντα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων το μεγάλο ντέρμπι Γερμανίας – Ισπανίας και φυσικά το ματς της Εθνικής μας στη Σλοβενία. Προσοχή στα πονταρίσματα καθώς πολλές ομάδες στερούνται της παρουσίας πολλών παιχτών, όπως για παράδειγμα η Γερμανία που δε θα έχει στη διάθεσή της τους παίχτες της Μπάγερν.

Η Ελλάδα λοιπόν δίνει ίσως τον πιο δύσκολο αγώνα της φάσης των ομίλων, τουλάχιστον στα χαρτιά, αντιμετωπίζοντας τη Σλοβενία στην έδρα της. Ο Φαν Σιπ προσπαθεί να φτιάξει μια νεανική ομάδα, από παίχτες που έχουν κίνητρο. Ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τη σημερινή μας αντίπαλο. Αυτό σημαίνει πως παρόλο που είμαστε στην αρχή της σεζόν, υπάρχουν παίχτες που θα δώσουν τρεξίματα και ρυθμό στο παιχνίδι. Άλλωστε ο Ολλανδός έδειξε πως θέλει η ομάδα μας να παίζει πιο γρήγορα και να δημιουργεί φάσεις. Και οι δυο ομάδες συνηθίζουν το παιχνίδι απ’ τα «φτερά» και μάλιστα διαθέτουν μπακ με επιθετικές αρετές. Έτσι πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει αρκετά κόρνερ, τα οποία επιβεβαιώνονται συχνά στα παιχνίδια και των δύο ομάδων. Πάμε λοιπόν με το over 9,5 corner που προσφέρεται στο 2.07.

Για το δεύτερο σημείο της ημέρας ταξιδεύουμε στη γειτονική Τουρκία που φιλοξενεί την Ουγγαρία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, και γνωρίζουν ότι στους εντός έδρας αγώνες δεν επιτρέπονται στραβοπατήματα. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της, κερδίζει εύκολα ή δύσκολα, και μάλιστα δέχεται σπάνια γκολ. Από την άλλη οι Ούγγροι είναι παραδοσιακά κακοί εκτός έδρας με 2 νίκες τα τελευταία 3 χρόνια, απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν και Λετονία. Δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί ο άσσος των Τούρκων που κυμαίνεται στο 1,55, όμως επειδή δεν περιμένω να μπουν πολλά γκολ και μάλιστα η Ουγγαρία ίσως να μην ξεκολλήσει απ’ το μηδέν, θα ενισχύσω την απόδοση επιλέγοντας τον άσο μέχρι 4 γκολ αλλά και ρισκαδόρικα ένα πολλαπλό σκορ.

Κόρνερ

21:45 Σλοβενία – Ελλάδα: Over 9,5 κόρνερ (2.07)

Combo

21:45 Τουρκία – Ουγγαρία: 1 & under 4,5 (1.75)

Multiscore

21:45 Τουρκία – Ουγγαρία: 1-0, 2-0 ή 3-0 (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις