Γκολ και κόρνερ ξανά στο επίκεντρο

προγνωστικά

Ο #Speaker14 βρίσκεται σε φόρμα και πάει από ταμείο σε ταμείο. Δείτε τα προγνωστικά του, με την τριάδα του να φτάνει στο 4.60.

Γεια σας φίλοι μου. Τρίτωσε το καλό την Τετάρτη, καθώς πήγαμε ακόμη ένα ταμείο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας ώστε να μπούμε δυναμικά στο ΣΚ.

Προγνωστικά: Σκορ και θέαμα στην Ιταλία

Ξεκινάω από την Ιταλία, όπου Νάπολι και Σασουόλο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους. Από τη μία η Νάπολι θέλει να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα την υπόθεση πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Σασουόλο θέλει να ξεμπλέξει με την παραμονή.

Είναι αλήθεια πως με την μπάλα και την σεζόν που έχουν παίξει  φέτος οι «παρτενοπέι» δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσουν τον τίτλο. Παρόλα αυτά, συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι η Νάπολι, που έχει καεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Φοβάμαι λίγο το «Μαπέι» καθώς είναι περίεργη έδρα. Μη ξεχνάμε πως μόλις δυο εβδομάδες πριν έκανε στάση η Αταλάντα. Για αυτό δε θα ενοχλήσω καθόλου τους συμπαθέστατους «νεροβέρντι».

Αγοράζω το over 2,5 που το βρίσκω σε απόδοση 1.65 στη Fonbet.

Επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά στη Γερμανία

Από την Ιταλία, περνάμε στη Γερμανία και την αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με την Χόφενχαϊμ. Ένα παιχνίδι κόντρα σε δυο σχεδόν ισόβαθμες ομάδες. Στους 21 οι γηπεδούχοι, στους 19 οι φιλοξενούμενοι.

Παρότι το παιχνίδι πρέπει να έχει πολλά γκολ και θέαμα, κάτι μου λέει να μην μπλέξω με τα γκολ σε αυτή τη φάση. Χωρίς να λέω ότι δε θα μπουν φυσικά αν κάποιος θέλει να τα τιμήσει.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό μεταξύ των δυο ομάδων είναι τα κόρνερ. Βγάζουν με το τσουβάλι και οι δυο ομάδες, ειδικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Θέλουν και οι δυο τη νίκη, θα παίξουν για αυτή, οπότε γιατί να μην έχουμε τη μπάλα στις γωνίες;

Πάμε με το Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 1.51 από τη Fonbet.

Πάθος, ένταση και γκολ στη Βουργουνδία

Ωραίο το παιχνίδι της Παρασκευής στη Γαλλία, εκεί που η Οσέρ θα παίξει με τη Λυών σε ένα παιχνίδι με σπουδαίο ενδιαφέρον. Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων μεν, ιδιαίτερα σημαντικοί δε.

Η Οσέρ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή τη στιγμή έχει 15 βαθμούς και είναι στο -4 από τη σωτηρία. Μεγάλης σημασίας κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εκεί έχει πάρει τους δέκα από τους 15 βαθμούς.

Από την άλλη, η Λυών μένει πίσω στη μάχη για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο -6 από την 5η θέση και τη Λιλ. Επιτακτική η ανάγκη της για νίκη, ώστε να έχει ελπίδες. Οι δυο συνεχόμενες απώλειες βαθμών κόντρα σε Στρασβούργο (ήττα με 1-2) και Ναντ (0-0) έχουν στοιχίσει στα «Γκον».

Με δεδομένη τη διάθεση να παίξουν για τη νίκη αμφότερες οι ομάδες, πάμε στο over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.85 στη Fonbet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
21:30
Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Over 8,5 κόρνερ
1.51
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σασουόλο - Νάπολι
Over 2,5
1.65
BET: 20 units
Μονό
22:00
Οσέρ - Λυών
Over 2,5
1.85
BET: 20 units
Τριάδα απόδοσης 4.60
21:30
Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Over 8,5 κόρνερ
1.51
21:45
Σασουόλο - Νάπολι
Over 2,5
1.65
22:00
Οσέρ - Λυών
Over 2,5
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις