Ξεκινά η Serie A, οι μεταδόσεις

Ξεκινά η Serie A, οι μεταδόσεις

Η Serie A, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τα περισσότερα ντέρμπι, με τους super stars του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και με τις μεγάλες ομάδες, έρχεται και τη φετινή σεζόν 2020-2021 αποκλειστικά στη Novasports Arena.

Και ήδη ανακοινώθηκαν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος, οι αγωνιστικές και το πρόγραμμα των αγώνων για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Serie A. Η κλήρωση έβγαλε ντέρμπι από την 1η αγωνιστική με την αναμέτρηση Λάτσιο-Αταλάντα ενώ στην 2η αγωνιστική η Ρόμα θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Παράλληλα, από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τον Οκτώβριο το «Derby della Madonnina» Ίντερ-Μίλαν, το Νοέμβριο το ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους και τον Δεκέμβριο το ντέρμπι Γιουβέντους-Αταλάντα.

Η 1η αγωνιστική για τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 και η 38η και τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Θα υπάρξουν έξι εμβόλιμες ημερομηνίες οι οποίες θα διεξαχθούν στις 16 Δεκεμβρίου, 23 Δεκεμβρίου, 6 Ιανουαρίου, 3 Φεβρουαρίου, 21 Απριλίου και 12 Μαΐου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους συναρπαστικούς αγώνες της Serie A για τη κατάκτηση του Scudetto, την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις