Τιτανομαχία μιας άλλης εποχής στο 2.70

Τιτανομαχία μιας άλλης εποχής στο 2.70

Προγνωστικά: Τιτανομαχία στο «Camp Nou» ανάμεσα σε «Μπάρτσα» και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάχη και στο Σεβίλλη - Αϊντχόφεν. Γράφει ο #ElToro.

Χαιρετώ την παρέα που. Επιστροφή στις επιτυχίες είχαμε το Σ/Κ που μας πέρασε. Διθυραμβικά να προσθέσω καθώς το 5/5 ήταν πολύ τονωτικό. Και στατιστικά και για την τσέπη μας. Πάμε σήμερα σε μια περίεργή και απαιτητική διοργάνωση το Europa League. Με δύο αναμετρήσεις πραγματικές τιτανομαχίες θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Παιχνίδι… άλλης εποχής

Τιτανομαχία στην Καταλονία το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και λίγο κατάντια το προσωπικό μου σχόλιο. Ένα ζευγάρι που έχει σαν προϊστορία αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, φιλικά και αγώνες Champions League, όπως οι τελικοί του 2009 και του 2011, τώρα παίζουν στα play off του  Europa. Δεν το λες και φυσιολογική εξέλιξη. Και τώρα παίζουν για την οικονομική τους επιβίωση.

Η Μπαρτσελόνα δεύτερη σερί χρονιά που υποβιβάστηκε από τους ομίλους του Champions League και δέχτηκε σοβαρό πλήγμα, ξανά, στα οικονομικά της. Ωστόσο σε σχέση με πέρσι υπάρχει αισιοδοξία γιατί είναι πρώτη και με μια διαφορά στο πρωτάθλημα και ο Τσάβι έχει περάσει την φιλοσοφία του και οι παίχτες πιστεύουν σε αυτόν και το πλάνο του, κάτι που είχε να γίνει καιρό. Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χάγκ είναι λίγο πιο συνηθισμένη σε αυτήν την διοργάνωση, αλλά έχει ανέβει ο πήχης. Επί Ολλανδού, η ομάδα βγάζει μια σοβαρότητα που της έλλειπε. Και για πρώτη φορά στην μετά Φέργκιουσον εποχή, αχ ρε Σερ Άλεξ πόσο λείπεις, αξιώνει σαν στόχο την τετράδα στο πρωτάθλημα της και μπορεί το κάτι παραπάνω.

Στο δια ταύτα. Πολύ προσεχτικά θα μπούνε και οι δύο ομάδες. Η πρόκριση θα κρίνει πολλά, κυρίως στο οικονομικό σκέλος. Η Μπαρτσελόνα έχει εκτός Μπουσκέτς και Ντεμπελέ. Χειρότερα είναι τα νέα στους φιλοξενούμενους καθώς έχουν αμφίβολο τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άντονι και εφτά (!) απουσίες βασικών σε όλες τις γραμμές. Έρικσεν , Γκρίνγουντ, Μάρσιαλ, Μαρτίνεζ, ΜακΤόμινεϊ, Σάμπιτζερ και Φαν ντε Μπεκ. Λογικό φαβορί οι Καταλανοί αλλά χαμηλά, πολύ χαμηλά. Θα  πάω κόντρα στα δεδομένα μου το combo 1 & under 3,5. Πιστεύω ότι θα κερδίσουν αλλά όχι τόσο ώστε να ξεφύγει το σκορ.

Με τη δύναμη της έδρας στον θεσμό της

Η άλλη αναμέτρηση που θα απασχολήσει στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος είναι το Σεβίλλη – Αϊντχόφεν.  Οι Ισπανοί μπορεί να αποτελούν παραδοσιακή δύναμη στον θεσμό, με έξι κατακτήσεις  και πιο πρόσφατη το 2020, αλλά δεν διάγουν την καλύτερη περίοδο τους. Πρόσφατα βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης υποβιβασμού και ολοκλήρωσαν την χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, από το 2000 και μετά. Οι Ολλανδοί παραδοσιακή δύναμη, βρέθηκαν εδώ, καθώς στον όμιλο τους τερμάτισαν δεύτεροι, πίσω από την Άρσεναλ. Δυνατή αναμέτρηση, δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα και θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία και το over 1,5.

Καλή συνέχεια.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 & under 3,5
2.70
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Αϊντχόφεν
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις