Πενταπλασιάζουν οι Ρωμαίοι

προγνωστικά

Ο #Bats ξεχωρίζει πέντε αναμετρήσεις από τα σημερινά μπαράζ για τη φάση των «16» σε Europa League και Conference League.

Αρκετά σημεία προκύπτουν και απόψε, με την επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να προσφέρει γεμάτο κουπόνι για αυτή την Πέμπτη. Πάμε να δούμε τα αποψινά προγνωστικά.

Πενταπλασιάζουν οι Ρωμαίοι

Προγνωστικά: Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου

Ο Άγιαξ δεν κατάφερε να μπει σφήνα στις Νάπολι και Λίβερπουλ και τερμάτισε τρίτος στον πρώτο όμιλο του Champions League. Η ευρωπαϊκή παρουσία του «Αίαντα» συνεχίζεται μέσω του Europa League, κι οι Ολλανδοί δεν μπορούν να κοιτάζουν τίποτα πέρα από την κατάκτηση. Ωστόσο, και μόνο η πρόκριση στους «16» αποτελεί αρκετά δύσκολο εγχείρημα, καθώς η κλήρωση έβγαλε ως αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου.

Αν η συγκεκριμένη αναμέτρηση γινόταν λίγο μετά τη λήξη της φάσης των ομίλων, θα δίναμε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, η εικόνα τους μετά το Μουντιάλ είναι αρκετά προβληματική. Παρόλα αυτά, μετά την αποχώρηση του Σρόιντερ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χάιτινχα, ο Άγιαξ μετρά 4/4 με γκολ 13-2. Αυτό δε μας ξεγελά, καθώς η ποιότητα των αντιπάλων του δεν τους καθιστά αξιόλογο δείγμα.

Σε ένα αρκετά ποιοτικότερο πρωτάθλημα από το ολλανδικό, όπως είναι η Bundesliga, η Ουνιόν τα πηγαίνει περίφημα. Παραμένει έναν βαθμό πίσω από την κορυφή περνώντας από την πολύ δύσκολη έδρα της Λειψίας, κι έτσι μετρά συνολικλα έξι σερί νίκες. Μοναδικό αρνητικό η έλλειψη εμπειρίας στην Ευρώπη, που όμως μπορεί να καλυφθεί από την εξαιρετική διαχείριση του κόουτς Φίσερ. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι και στα έξι ματς της στο Europa League φέτος, μπήκε ακριβώς ένα γκολ. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα επαναληφθεί κι εδώ. Ξεκινάμε με την συνδυαστική επιλογή Χ2 & over 1,5 που το βρίσκεται στο 2.55 στη Fonbet.

Μπράγκα – Φιορεντίνα

Στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Μπράγκα υποδέχεται τη Φιορεντίνα με στόχο μια θέση στους «16». Οι Πορτογάλοι αποκλείστηκαν οριακά από τον όμιλο τους στο Europa League, καθώς μάζεψαν δέκα βαθμούς σε σύγκριση με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και την Ουνιόν Βερολίνου, που είχαν τρεις και δύο παραπάνω βαθμούς αντίστοιχα. Συνεχίζουν λοιπόν στο Conference League, με πρώτο εμπόδιο την ιταλική ομάδα. Οι «βιόλα» βγήκαν χαμένοι στην ισοβαθμία με την Μπασακσεχίρ, καθώς η νίκη τους με 2-1 δεν μπόρεσε να καλύψει την ήττα με 3-0 στον πρώτο γύρο κι έτσι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους.

Η περσινή ελπιδοφόρα σεζόν αποτελεί παρελθόν για τη Φιορεντίνα, καθώς φέτος η πορεία που διαγράφει δεν είναι ανάλογη. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο και αρκετά πιο κοντά στον υποβιβασμό. Μπορεί να έχει αρκετές ποιοτικές μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δε δικαιολογεί το να θεωρείται πως έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες νίκης με την Μπράγκα. Οι φορμαρισμένοι και εντυπωσιακοί εντός έδρας Πορτογάλοι έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Πάμε με τον άσο με απόδοση 2.55 στη Fonbet.

Λεβερκούζεν – Μονακό

Ματσάρα αναμένεται στην «Μπάι Αρίνα» ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μονακό. Ο αποκλεισμός της Μπάγερ από το Champions League την έφερε στα μπαράζ του Europa, μια διοργάνωση όπου έχει τη δυνατότητα να κάνει καλή πορεία. Από νωρίς όμως πέφτει στα βαθιά, καθώς απέναντί της βρίσκεται μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος. Μεγάλη αποτυχία για τους Μονεγάσκους το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τη Φερεντσβάρος στον όμιλο, όμως αυτή την στιγμή βρίσκονται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.

Σε έξι από τα εννιά παιχνίδια της Μονακό μετά το Μουντιάλ έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 3,5. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αντίστοιχη σταθερότητα σε μεγάλα σκορ, αλλά σε γενικές γραμμές πετυχαίνουν αρκετά γκολ με τον Αλόνσο στον πάγκο, και ειδικά εντός έδρας. Ίσως το over 3,5 να αποτελεί μεγάλο ρίσκο, αν αναλογιστούμε ότι οι δύο ομάδες μάλλον δεν πρόκειται να ανοιχτούν πολύ σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι με τέτοιο επίπεδο δυσκολίας. Ωστόσο, το goal/goal & over 2,5 μοιάζει πολύ πιθανό να επαληθευτεί με βάση την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1.98 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: ΑΕΚ Λάρνακας – Ντνίπρο-1

Για δεύτερη φορά φέτος, ΑΕΚ Λάρνακας και Ντνίπρο-1 τίθενται η μία απέναντι στην άλλη. Την πρώτη φορά αναμετρήθηκαν για τα πλέι-οφ του Europa League, τον Αύγουστο του 2022. Οι Κύπριοι κέρδισαν με 2-1 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, και κλείδωσαν την πρόκριση με το επιβλητικό 3-0 στη ρεβάνς της Λάρνακας. Τελικά, η ΑΕΚ τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της, πίσω από Φενερμπαχτσέ και Ρεν. Παράλληλα, η ουκρανική ομάδα συνέχισε στο Conference League και βγήκε δεύτερη στον δικό της όμιλο. Η τύχη έφερε έτσι τα πράγματα ώστε να συναντηθούν ξανά, με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ, με 13 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια. Απολαμβάνει την κορυφή στο κυπριακό πρωτάθλημα, αν και η ισοπαλία της με τον Ακρίτα Χλώρακα μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς. Αντιθέτως, η Ντνίπρο-1 εδώ και έναν μήνα περίπου παίζει φιλικά λόγω της διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος. Έχει δείξει καλό πρόσωπο σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά της λείπει η αγωνιστική ετοιμότητα σε επίπεδο επίσημων αναμετρήσεων. Πολύ ψηλά ο άσος, θα τον επιλέξουμε στη Novibet με απόδοση 2.15.

Λάτσιο – Κλουζ

Κλείνουμε με το ματς μεταξύ Λάτσιο και Κλουζ στο «Ολίμπικο», για τη διοργάνωση του Conference League. Η ομάδα του Σάρι αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης (τρίτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές). Ποιοτικά είναι αρκετά ανώτερη από τη ρουμανική ομάδα και το να φτάσει στους «16» μάλλον δε θα είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση. Οι «λατσιάλι» θα αναζητήσουν μια νίκη με μεγάλο σκορ, μπροστά στον κόσμο τους και μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων ώστε να μην έχουν το άγχος της ρεβάνς. Βασική μας επιλογή ο άσος με no goal με απόδοση 1.97 στη Fonbet. Κι επειδή το 1-0 και το 2-0 δεν είναι αρκετά για να κλειδώσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς, αναμένεται οι γηπεδούχοι να κυνηγήσουν τα πολλά γκολ. Βάζοντας και το over 2,5 στην εξίσωση, η απόδοση φτάνει στον πενταπλασιασμό στη Novibet.

Ολα τα προγνωστικά μου

Combo
19:45
Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου
Χ2 & over 1,5
2.55
BET: 12 units
Μονό
19:45
Μπράγκα – Φιορεντίνα
1
2.55
BET: 12 units
Combo
22:00
Λεβερκούζεν – Μονακό
Goal/goal & over 2,5
1.98
BET: 18 units
Μονό
22:00
ΑΕΚ Λάρνακας – Ντνίπρο 1
1
2.15
BET: 14 units
Combo
22:00
Λάτσιο – Κλουζ
1 & no goal
1.97
BET: 18 units
Combo
22:00
Λάτσιο – Κλουζ
1 & no goal & over 2,5
5.00
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις