Το Europa League της «πάει» στο 3.96

Το Europa League της «πάει» στο 3.96

Δυάδα απόδοσης 3.96 από το Europa League μας προτείνει για σήμερα Πέμπτη στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τα φιλαράκια του koubanezos.gr. Πέμπτη σήμερα και το κουπόνι μας κυριαρχούν οι αναμετρήσεις σε Europa και Conference League, απ’ όπου προέρχονται και τα προγνωστικά της σημερινής μας στήλης. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια σημεία «τράβηξαν» την προσοχή μας.

Το Europa League της «πάει» στο 3.96

Προγνωστικά: Σε καλό μομέντουμ η Σεβίλλη

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Αϊντχόφεν. Η Σεβίλλη μετά την αποτυχημένη πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση , όπου τερμάτισε 3η στον όμιλο πίσω από Σίτι και Ντόρτμουντ, επιστρέφει στην «αγαπημένη» της διοργάνωση  στην οποία μετράει έξι κατακτήσεις από το 2006 και έπειτα. Η σημερινή αναμέτρηση τη βρίσκει σε καλό μομέντουμ, καθώς μετά το άσχημο πρώτο μισό της σεζόν, επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετρώντας μέσα στο 2023 μόλις δύο ήττες. Μάλιστα είναι και οι δύο εκτός έδρας , αφού στο «σπίτι» της έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες.

Η Αϊντχόφεν από την άλλη, δεν κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου της ώστε να γλιτώσει τον «ενδιάμεσο» γύρο των πλέι-οφ καθώς την πέρασε η Άρσεναλ. Εμφανίζει αρκετές αδυναμίες μακριά από την έδρα της μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, ενώ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματός της.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα θα επιλέξουμε τον άσο της Σεβίλλης σε απόδοση 2.20 στη Fonbet.

Δυνατή μάχη στη «Red Bull Arena»

Η στήλη μας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Ρόμα. Οι Αυστριακοί είχαν εξ’ αρχής δύσκολο έργο στον όμιλο τους στο Champions League, με τα φαβορί Μίλαν και Τσέλσι να την αφήνουν στην 3η θέση. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματός της, ενώ στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι από την Τσέλσι.

Η Ρόμα δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Μπέτις, η οποία τερμάτισε αήττητη στον όμιλο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περάσει το εμπόδιο των Αυστριακών ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Προέρχεται από καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, όπου στη νέα χρονιά μετράει μόλις μια ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Νάπολι.

Ματς ανοιχτό σε προγνωστικά όπως «μαρτυράει» και το σετ αποδόσεων που είναι μοιρασμένο, γι’ αυτό θα πάμε στο goal/goal που πληρώνει 1.80 στη Fonbet.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 3.96
19:45
Σάλτσμπουργκ - Ρόμα
Goal/goal
1.80
22:00
Σεβίλλη - Αϊντχόφεν
1
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις