Σημεία και combo στα ευρωπαϊκά

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel εστιάζει σε τρεις αναμετρήσεις του Europa και του Conference League, καταλήγοντας σε γκολ και combo.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη με ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκοπό να γράψω για το Γιουροπαλάκι και το Conference League, αλλά βρήκα κάποιες ευκαιρίες από τις 16 συνολικά αναμετρήσεις της ημέρας. Ας προχωρήσουμε με τις σημερινές επιλογές.

Σημεία και combo στα ευρωπαϊκά

Ξεκινάω από το Άμστερνταμ. Άγιαξ εναντίον Ουνιόν Βερολίνου. Έχει τα θέματά του φέτος ο «Αίαντας», ευδιάκριτο το πρόβλημα στο πρωτάθλημα και μεσοαμυντικά υπάρχει… μαύρη τρύπα. Πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο πέρυσι η Ουνιόν και φέτος ψάχνει διάκριση, έχοντας από κοντά μάλιστα την κορυφή της Bundesliga, για να κάνω και μία εγχώρια παρένθεση. Κρατάμε το αμφίτερμα του 1.80 από την Betshop.

Προχωρώ με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Λεχ Πόζναν. Τίποτε το σπουδαίο οι Πολωνοί, οι οποίοι ταξιδεύουν σε μία δύσκολη έδρα, με κάμποσο κρύο και περίεργο χλοοτάπητα. Συνηθισμένη στις παραπάνω λεπτομέρειες η Μπόντο, αλλά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Δεν πιστεύω να πτοηθεί, έχει προετοιμαστεί άλλωστε μέσω των φιλικών. Θα πάρουμε τον άσο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ολοκληρώνω τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Λάτσιο – Κλουζ. Κάμποσες οι γκέλες των Ιταλών, έχασαν έδαφος στη Serie A και ψάχνουν ευρωπαϊκή… παρηγοριά. Υπάρχει διαφορά ποιότητας την οποία εκτιμώ πως θα εκμεταλλευτούν. Ένα γκολ στο ημίχρονο περιμένω και δύο γκολ της Λάτσιο στον αγώνα για το 1.84 από την Betshop.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
19:45
Άγιαξ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
Μονό
19:45
Μπόντο Γκλιμτ - Λεχ Πόζναν
1
1.76
BET: 20 units
Combo
22:00
Λάτσιο - Κλουζ
Over 0,5 ημίχ. & Λάτσιο over 1,5
1.84
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις