Ειδικά πόντων σε Ατλάντα και Σάρλοτ

προγνωστικά nba

Ειδικά σε παικτών σε Ατλάντα και Σαρλοτ επιλέγει σήμερα ο #Loverdose από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Καλησπέρα NBAερς, πολύ καλή βραδιά η χθεσινή με 3/4 σημεία να μας επιστρέφουν ένα ικανοποιητικό κέρδος. Από το πλούσιο σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζω πάλι δύο αναμετρήσεις με ενδιαφέρουσες αγορές πόντων. Προχωράμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά NBA με τις αναλύσεις του αγώνα Σάρλοτ Χόρνετς – Σαν Αντόνιο Σπερς και την αγωνιστική κατάσταση του Τζέιλεν Μπράνσον.

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Σαν Αντόνιο Σπερς

Απόψε βρίσκονται αντιμέτωπες δύο από τις τρεις ομάδες που δέχονται τους περισσότερους πόντους. Βρίσκουμε τους Χόρνετς στην 28η θέση με 119.1 πόντους ανά αγώνα, ενώ οι Σπερς στην 30η με 122.7. Επίσης οι Σπερς έχουν τη χειρότερη περιφερειακή άμυνα, επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με 39.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Εστιάζουμε την προσοχή μας σε όρια με πόντους παικτών, τα οποία βρίσκουμε σε δελεαστικά σετ απoδόσεων.

ΛαΜέλο Μπολ

Ο γκαρντ των Χόρνετς συνεχίζει και φέτος να είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης τους. Ενεργός σε όλες τις κατηγορίες, έχει περισσότερους πόντους, ριμπάουντ, ασσίστ και κλεψίματα από κάθε άλλο παίκτη στο ρόστερ. Οι πόντοι που πετυχαίνει έχουν να κάνουν κυρίως με το πόσο εύστοχος είναι πίσω από τα 7.24. Από όταν επέστρεψε επιχειρεί πάνω από δέκα (10.5) τρίποντα ανά αγώνα και σουτάρει με ποσοστό 36.6%. Φέτος πέτυχε τουλάχιστον τρία τρίποντα κάθε φορά που ξεπέρασε το όριο των 25.5 πόντων, με εξαίρεση το παιχνίδι με τους Σέλτικς στις 15/1. Θα επιλέξω σε combo over 25.5 πόντοι & over 2.5 τρίποντα σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan.

Τζέρεμι Σότσαν

Η ευχάριστη έκπληξη των Σπερς για την φετινή σεζόν, είναι το ντραφτ πικ τους, Τζέρεμι Σότσαν. Σε μία χρονιά που οι ρούκιζ κάνουν πράγματα και θαύματα για τις ομάδες τους, ο Σότσαν δεν φιγουράρει ψηλά στη λίστα. Ο νεαρός Πολωνοαμερικανός από την Οκλαχόμα όμως δείχνει σημάδια βελτίωσης, αγώνα με αγώνα. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ρούκιζ του ’22, μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Οι σκληρές άμυνες, τα ριμπάουντ, το κατέβασμα της μπάλας, οι ασσίστ αλλά και το σκοράρισμα, είναι μέρος του προφίλ του. Φέτος σημειώνει μόλις 10.1 πόντους, αλλά αν λάβουμε υπόψιν τις αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς των Βέσελ και Τζόουνς. Ο Σότσαν αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ των Σπερς στο αποψινό παιχνίδι. Θεωρώ πως απέναντι στην άμυνα των Χόρνετς, θα βρει ευκαιρίες ώστε να ξεπεράσει το όριο των 13.5 πόντων. Θα επιλέξω λοιπόν το over 13.5 πόντων σε απόδοση 1.82 στη Stoiximan.

Ατλάντα Χοκς – Νιου Γιορκ Νικς

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πολλοί αμφισβήτησαν τους Νικς για το συμβόλαιο που προσέφεραν στον Τζέιλεν Μπράνσον. Μερικούς μήνες μετά και ενώ έχει δεθεί με την ομάδα ο Μπράνσον φιγουράρει στο τοπ-10 των σκόρερ για το 2023 με 29.8 πόντους. Ο γκαρντ των Νικς έχει αποδείξει πώς είναι από τους καλύτερους σκόρερ στο NBA φέτος, ειδικά στα «κλατς σουτ». Η μη επιλογή του στο All-Star, φαίνεται να του έδωσε έξτρα κίνητρο αντί να τον απογοητεύσει. Στα έξι παιχνίδια του Ιανουάριου έχει πετύχει δύο 40ρες (41 & 40) και δύο 30ρες (38 & 30). Θεωρώ πως το όριο του από εδώ και πέρα μόνο θα ανεβαίνει, μιας και είναι η περίοδος που ανέβασε τα στατιστικά του και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Οπότε θα συνεχίζω το «αγοράζω» όσο μένει ακόμα χαμηλά, ειδικά απέναντι σε άμυνες όπως αυτή των Χοκς. Επιλέγω λοιπόν το over 26.5 σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Combo
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Σαν Αντόνιο Σπερς
ΛαΜέλο Μπολ over 25,5 πόντους & over 2,5 τρίποντα
2.05
BET: 19 units
Μονό
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Σαν Αντόνιο Σπερς
Τζ. Σότσαν over 13,5 πόντους
1.82
BET: 21 units
Μονό
02:40
Ατλάντα Χοκς - Νιου Γιορκ Νικς
Τζ. Μπράνσον over 26,5 πόντους
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις