Καιρός για μπλε αφύπνιση στο 2.20

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται με Champions League και μπάσκετ σε δύο πονταρίσματα με διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει για τα καλά και οι αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα είναι πολλές και όμορφες. Σήμερα έχει το δεύτερο σετ των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ με το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Μπριζ και Βεστφαλία. Εμείς έχουμε προγνωστικά για τον αγώνα στο Ντόρτμουντ αλλά και ένα ξεχωριστό bet με Κύπελλο Ιταλίας στο μπάσκετ. Πάμε να δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Με Νέιπιερ δεν φοβάται τίποτα

Ξεκινάμε με το Αρμάνι Μιλάνο – Μπρέσια, τον πρώτο προημιτελικό του μπασκετικού κυπέλλου Ιταλίας. Οι Μιλανέζοι έχουν ξυπνήσει για τα καλά μετά τα απανωτά στραπάτσα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Η απόκτηση του Νέιπιερ τους έχει δώσει απίστευτο βάθος, ενώ οι Βόιτμαν, Μπάρον και Ντέιβις είναι σε καλή κατάσταση. Εννοείται πως ο Μεσίνα στοχεύει στις εγχώριες διοργάνωσεις και πως το Κύπελλο είναι μάλλον υπόθεση είτε της ομάδας του είτε της Βίρτους. Δεν παίζει κάποιο εκπληκτικό μπάσκετ αλλά βρίσκει τρόπους να νικάει και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Στον αντίποδα η Μπρέσια μπορεί να αγωνίζεται στο Eurocup αλλά γενικά δεν μας πείθει όσο θα έπρεπε. Έχει προβλήματα στην άμυνα, παρουσιάζει πρόσωπο αρκετά απρόβλεπτο, γενικά δεν θα λέγαμε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Έχει ορισμένες αξιόπιστες μονάδες αλλά το βάθος της είναι μικρό και περιορισμένο, ενώ το πλάνο της θα είναι να λειτουργήσει καλύτερα επιθετικά παρά αμυντικά.

Καλώς ή κακώς ο Μεσίνα ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια καλύτερα από τον καθένα μας. Το να το κάνει ξανά δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση. Κρατάμε τον άσο μαζί με το over 10,5 πόντων του εξαιρετικού Νέιπιερ που παίρνει στην Ιταλία πάνω από 30 λεπτά στο παρκέ, με απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

Καιρός αφύπνισης

Συνεχίζουμε με το Ντόρτμουντ – Τσέλσι, μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα αμφίρροπη. Οι Βεστφαλοί μετά από καιρό βγάζουν υγεία, σοβαρότητα και θυμίζουν την ομάδα που κάποτε κατακτούσε τα πρωταθλήματα δέκα χρόνια πριν. Νεανικό σύνολο όπως μας έχει συνηθίσει η ομάδα, πολλά ταλέντα με σημείο αναφοράς τον εξαιρετικό Μπέλινγχαμ. Ο Άγγλος μέσος πετάει φωτιές και φέτος, με το συμβόλαιο του σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο μέλλον να εκτιμάται αρκετά μεγάλο. Παρόλα αυτά η απουσία του Μουκοκό σε συνδυασμό με την αμυντική αφέλεια που έχει, δεν την καθιστούν μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάποιο μεγάλο ματς, αντιθέτως. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια μόνο αποτυχίες μετρά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οπότε εμπιστοσύνη σίγουρα δεν μπορείς να της έχεις.

Οι Λονδρέζοι από την άλλη παραμένουν ένα μεγάλο μυστήριο. Η νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Μποέλι, δεν έχει δέσει ακόμα εάν και δείχνει να τσουλάει σιγά σιγά. Ο Πότερ έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τα νέα αποκτήματα του, το σύστημα έχει αλλάξει και βρίσκεται τουλάχιστον μία αμυντική ηρεμία. Εκτελεστικά είναι τα προβλήματα της, έχει ελλείψεις στην θέση του φορ και λογικά ο Χάβερτζ θα πάρει την θέση αυτή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τις χρονιές που δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα, πηγαίνει πάντα καλύτερα, γενικά είναι ένας θεσμός που υπολογίζεται αρκετά από την ομάδα.
Το ματς δεν έχει φαβορί αλλά κάπου κάπου η Τσέλσι θα βρει τον εαυτό της. Το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους στον σύλλογο αφού μιλάμε για την προσπάθεια να σωθεί η σεζόν. Το 2 draw no bet στο 2.20 της Novibet βγάζει μάτια.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Combo
19:00
Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
1 & over 10,5 πόντοι Νέιπιερ
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Τσέλσι
2 dnb
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις