Safe δυάδα σε μεγάλη απόδοση

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει κι ο #Bats δίνει τις προτάσεις του για τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Άκρως κερδοφόρο ήταν το διάστημα από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα που μας πέρασε, πάμε για μια από τα ίδια στα σημερινά μας προγνωστικά με δυάδα από τα ματς του Champions League.

Προγνωστικά: Δε μένουν χαμηλά στο σκοράρισμα

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16» ξεκινά από τη Βεστφαλία, με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Τσέλσι. Αρκετά καλύτερη τον τελευταίο καιρό η γερμανική ομάδα, μετρώντας έξι σερί νίκες (πέντε στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο). Από την πλευρά του το σύνολο του Πότερ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Από την άλλη, μετράει τέσσερα ματς χωρίς ήττα με μόλις ένα γκολ παθητικό. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αστάθεια της Τσέλσι με στόχο να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση κι οι «μπλε» θα προσπαθήσουν να «σώσουν» την χρονιά με μια καλή πορεία στο Champions League. Η ποιότητα και των δύο δύσκολα θα αφήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Δύσκολα θα χαθεί η επιλογή του goal/goal ή over 2,5.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φάσης των ομίλων αναμετρώνται. Η Μπριζ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα, και μοιάζει εντυπωσιακό το γεγονός ότι μια από τις δύο θα είναι στα προημιτελικά, όταν εκεί δε θα βρίσκεται μία εκ των Παρί ή Μπάγερν, αλλά και των Ρεάλ ή Λίβερπουλ. Η άμυνα έφερε σε αυτό το σημείο τους Βέλγους, όμως στην έδρα τους θα αναγκαστούν να παίξουν και επίθεση. Για τους «αετούς» δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, από τριάρες σε τριάρες πηγαίνουν στο πρωτάθλημα. Βγάζει λογική να πάμε κι εδώ με το goal/goal ή over 2,5. Συνδυάζοντας τα δύο παιχνίδια προκύπτει ένα ωραιότατο 2.28 στην Novibet.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.28
22:00
Ντόρτμουντ – Τσέλσι
Goal/goal ή over 2,5
1.50
22:00
Μπριζ - Μπενφίκα
Goal/goal ή over 2,5
1.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις