Με Μπενφίκα και Μπέλιγχαμ μέχρι 21.00

Προγνωστικά

Το UEFA Champions League επέστρεψε με τον #Agritakis να δίνει προγνωστικά με αποδοσάρες από τις σημερινές σπουδαίες αναμετρήσεις

Καλησπέρα σε όλη την (στοιχηματική) παρέα. Η στήλη επιστρέφει στα προγνωστικά επιλέγοντας «δυνατά» σημεία από τις αποψινές αναμετρήσεις της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Προγνωστικά: Μπριζ – Μπενφίκα

Η Μπριζ ήταν η έκπληξη της φάσης των ομίλων πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία. Οι Βέλγοι «εξαργύρωσαν» το εντυπωσιακό 3/3 στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ μετά το 0-0 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Έκτοτε και, ειδικότερα μετά τη διακοπή του Μουντιάλ του Κατάρ, η Μπριζ έχει πτωτική πορεία. Πιο συγκεκριμένα, έχει έξι (!) ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Pro League, ενώ υποχώρησε στην 4η θέση έχοντας 20 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Γκενκ. Η αποψινή αναμέτρηση μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη κόντρα στην Μπενφίκα. Νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Δανός Σκοβ Όλσεν ενώ αμφίβολος είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Φεράν Γιούτγκλα.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας, παρά τον πρόσφατο αποκλεισμό από την Μπράγκα στο Κύπελλο (5-4 στα πέναλτι), περνάνε περίοδο παρατεταμένου φορμαρίσματος. Το σύνολο του Ρότζερ Σμιντ ηγείται στη βαθμολογία της Liga Portugal έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την Πόρτο. Στα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα οι «αετοί» έχουν πέντε νίκες, μία ισοπαλία με 14-2 τέρματα. Το μόνο παιχνίδι που δεν κέρδισε η Μπενφίκα ήταν το ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Σπόρτινγκ, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. Στο κομμάτι των απουσιών η Μπενφίκα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης καθώς άπαντες είναι παρόντες.

Τόσο η πληρότητα όσο και το φορμάρισμα της Μπενφίκα δεν μας αφήνει πολλές επιλογές ως προς το τι θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Το 2 & over 2,5 σε απόδοση 2,75 στη Fonbet έχει τη δική του αξία και γι’αυτό θα το τιμήσουμε δεόντως.

Ντόρτμουντ – Τσέλσι

Το έτερο ζευγάρι της αποψινής ημέρας είναι το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Τσέλσι στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Στο εν λόγω παιχνίδι αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με κάποιο σημείο και εστιάζουμε τα προγνωστικά μας στα ειδικά των παικτών. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί, ίσως, τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της Γερμανικής ομάδας. Ο νεαρός Άγγλος χαφ αποτελεί ήδη «μήλον της έριδος» για αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο 19χρονος έχει αρκετό καιρό να χριστεί σκόρερ. Κάτι τέτοιο συνέβη στο 4-3 επί της Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα στις 22/01. Έτσι, λοιπόν, αξιοποιούμε την ευκαιρία και τη συγκυρία δίνοντας τον Μπέλιγχαμ να σκοράρει πρώτος στην αυριανή αναμέτρηση με απόδοση 21.00 στη Novibet! Πολύ δυνατή απόδοση που αξίζει ειδικά αν αναλογιστεί κανένας πως στους ομίλους έχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Καλή επιτυχία σε όλους σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Combo
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα
2 & over 2,5
2.75
Funbet
22:00
Ντόρτμουντ - Τσέλσι
Πρώτο γκολ: Τζουντ Μπέλιγχαμ
21.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις