Ασταμάτητοι οι Μπακς και ο Γιάννης

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια του ΝΒΑ, με combo από το παιχνίδι των Μπακς έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν μας κάνανε χθες την χάρη οι Ράσελ και Πόουλ αφού για μισή ασίστ χάσαμε δύο δελτία. Πήραμε την δυάδα από το όπως περίμενα, ανοιχτό ματς ανάμεσα σε Σάρλοτ και Ατλάντα. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά από τα παιχνίδια του ΝΒΑ.

  • Ξεκινάμε με το ματς ανάμεσα σε Φοίνιξ Σανς και Σακραμέντο Κινγκς. Οι Φοίνιξ δεν έχουν ακόμα στην διάθεσή τους τον Ντουράντ αλλά έχουν σε καλή κατάσταση τους Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ. Ο ένας σερβίρει, ο άλλος σκοράρει και εμείς τους επιλέγουμε σε combo. Λίγα λάθη από τον Πολ και αρκετά κλεψίματα ενώ για την ομάδα του Σακραμέντο περιμένω τον Φοξ να πασάρει. Επιλέγουμε ακόμα ένα αντίστοιχο combo.

  • Συνεχίζουμε με τον Γιάννη και την παρέα του που αντιμετωπίζουν τους Μπόστον Σέλτικς. Αναμένεται ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι αλλά με την απουσία του Μπράουν, οι Μπακς θα έχουν εύκολο έργο. Θα πάρω το double double του Γιάννη σε συνδυασμό να σκοράρει τουλάχιστον 31 πόντους.

  • Τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι στο Τορόντο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους Ορλάντο Μάτζικ. Σπουδαία η χθεσινή νίκη για τους Μάτζικ κόντρα στους Μπουλς αλλά έρχονται κουρασμένοι, και σήμερα θα έχουν δύσκολο έργο. Η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα τρία τρίποντα του Βαν Βλιτ είναι σε απόδοση λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Combo
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς
Γ. Αντετοκούνμπο 31+ πόντους & double double
1.90
BET: 30 units
Δυάδα combo απόδοσης 7.29
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς
Τ. Χόλιντεϊ under 19,5 πόντους & Μ. Λόπεζ under 1,5 λάθη
2.70
04:00
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Ν. Φοξ over 6,5 ασίστ & X. Μπαρνς under 1,5 ασίστ
2.70
BET: 10 units
Combo
02:00
Τορόντο Ράπτορς - Ορλάντζο Μάτζικ
1 & Βαν Βλιτ 3+ τρίποντα
1.90
BET: 30 units
Combo
04:00
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Κ. Πολ 9+ ασίστ & Ν. Μπούκερ 2+ τρίποντα
2.10
BET: 22 units
Combo
04:00
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Κ. Πολ under 2,5 λάθη & over 1,5 κλεψίματα
3.00
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις