Με την Στόουκ και κάρτες

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας για σήμερα Τετάρτη από τον #JimTsilo με την Championship να βγάζει δυνατά σημεία, αλλά να προβλέπεται και αρκετό... ξύλο.

Εδώ είμαστε και σήμερα, η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται και αν και κάποια σημεία μου κίνησαν τη περιέργεια προτιμώ να μείνω στα προγνωστικά Αγγλίας, όπου έχουμε παιχνίδια για τη Championship σήμερα Τετάρτη. Πάμε αμέσως στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Χωρίς εναλλακτική η Στόουκ

Ξεκίνημα από το παιχνίδι της Στόουκ με την Χάντερσφιλντ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πατάει καλά φέτος, αλλά για την Χάντερσφιλντ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ούσα πλέον ουραγός της λίγκας σε ισοβαθμία με την Μπλάκπουλ. Η Στόουκ δεν παρουσιάζει συνέπεια φέτος, με μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Η επιθετική της δυστοκία καταντάει κουραστική ώρες ώρες και ουσιαστικά την κρατάει χαμηλά βαθμολογικά. Μεγάλη ευκαιρία για τους «Πότερς» το σημερινό παιχνίδι, αφού η Χάντερσφιλντ αφενός είναι ομάδα του χεριού τους, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι μετράνε μια εντεκάδα απουσίες. Εν ολίγοις εάν δεν νικήσει και σήμερα, ας τα παρατήσει από μόνη της η Στόουκ.

Στήριγμα η Λούτον και στο βάθος κάρτες

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Πρέοτον – Λούτον. Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις άλλωστε. Η Λούτον είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από την Πρέστον, η οποία διανύει το χειρότερο φετινό της διάστημα. Παρόμοιο αγωνιστικό στυλ από τις δύο ομάδες, με την Πρέστον να έχει μια από τις καλύτερες έδρες στη λίγκα. Δεν αξίζει το ρίσκο στο διπλό όσο και καλύτερη να εμφανίζεται σε αυτό το διάστημα η Λούτον. Πολύ Χ έχει το παιχνίδι και προς τα δεξιά, με διπλή ευκαιρία για να μπει σε δυάδα είμαστε καλά.

Συνεχίζουμε με τη ντερμπάρα της αγωνιστικής ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μίντλεσμπρο. Οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία για τη δεύτερη Σέφιλντ, επτά νίκες στα τελευταία οκτώ για την τρίτη Μίντλεσμπρο. Βαθμολογικά τις χωρίζουν δέκα βαθμοί, αλλά παίζονται αρκετά περισσότερα από απλώς ένα τρίποντο. Η Σέφιλντ έχει φύγει νικήτρια στα τρία τελευταία μεταξύ τους, αλλά η αγωνιστική άνοδος της Μίντλεσμπρο με τον Κάρικ στο πάγκο δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θα ήθελα να κοντράρω τον έντονο φαβορητισμό της Σέφιλντ, αλλά δε μου πάει το χέρι. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι θα… πέσουν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω αρκετό «ξύλο» και θα ποντάρω καθαρά σε συνθήκες ντέρμπι σε σύνολο καρτών.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Combo
21:45
Στόουκ - Χάντερσφιλντ
1 & under 3,5
2.35
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
21:45
Πρέστον - Λούτον
Χ2
1.44
22:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο
Over 4,5 κάρτες
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις