Δυάδα και μακροχρόνια έως 5.00

προγνωστικά

Προγνωστικά από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι αλλά και αρκετά μακροχρόνια έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ξεκίνησε η δράση στο Champions League μετά από αρκετούς μήνες με τα παιχνίδια χθες να μας χαρίζουν αρκετές συγκινήσεις. Αν και σήμερα έχουμε πάλι Champions League νομίζω πως όλοι θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στην Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πέρα από μία δυάδα στην Αγγλία θα έχουμε και αρκετά μακροχρόνια προγνωστικά από  Conference, La Liga αλλά και άλλα πρωταθλήματα.

  • Ξεκινάμε με το ΆρσεναλΜάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του Αρτέτα να πηγαίνει στο ντέρμπι κορυφής με σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Πεπ σίγουρα πηγαίνει μόνο για το τρίποντο σήμερα και ξέρει πως αν επιτευχθεί αυτό, η ζυγαριά θα γέρνει σιγά σιγά και πάλι προς το μέρος των «πολιτών». Θα πάρω το διπλό με κάλυψη στο draw no bet, ενώ θα πάρω και ένα combo με σκόρερ και ασίστ από τους συχνούς ύποπτους των φιλοξενούμενων.

  • Μένουμε στο νησί αλλά πηγαίνουμε στην Τσάμπιονσιπ με την Σουόνσι να υποδέχεται την ουραγό του πρωταθλήματος την Μπλάκπουλ. Σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους «πορτοκαλί» αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά μόλις έναν πόντο μακριά από την σωτηρία. Η Σουόνσι από την άλλη βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά από την μέση της βαθμολογίας αλλά έχει καλύτερο σύνολο από τον σημερινό αντίπαλό της. Η Μπλάκπουλ έχει να νικήσει στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο, άρα θα πάρω την διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε συνδυασμό με το under 3,5.

  • Στα μακροχρόνια μας τώρα θα ξεκινήσω με την Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Conference League. Υπάρχουν αρκετά μεγάλα ονόματα όπως η Γουέστ Χαμ, η Λάτσιο, η Βιγιαρεάλ αλλά θα επιλέξω τα «σφυριά» που κάνουν μία κακή χρονιά, χωρίς όμως αυτό να αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρό τους αφού παίζουν εξαιρετικά. Περνούν αυτόματα στην επόμενη φάση και με μία εύκολη κλήρωση θα μπορέσουν να προχωρήσουν. Ακόμα και δύσκολο μονοπάτι να έχουν και να πέσουν πάνω σε αξιόλογο αντίπαλο σίγουρα έχουν την ικανότητα να τον νικήσουν και να συνεχίσουν. Σημαντικό θεωρώ πως η Γουέστ Χαμ θα έχει σώσει την κατηγορία με ευκολία στο πρωτάθλημα άρα θα μπορέσει να επικεντρωθεί με άνεση στο Conference. Παίρνουμε χαλαρά το 5άρι που μας πληρώνει η κατάκτηση ενώ στον διπλασιασμό είναι να φτάσει έως τα ημιτελικά.

  • Πηγαίνουμε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ρεάλ Μαδρίτης, και στο κάστρο της, «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Περιμένω μία ανοδική πορεία για την ομάδα της Ρεάλ αφού θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα από την μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής είναι αήττητη στην έδρα της και το να το κρατήσει μέχρι τέλους μάς πληρώνει δύο φορές τα λεφτά μας. Τα μοναδικά ντέρμπι που έχει εντός είναι με Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ, και μένουν μόνο τα σχετικά εύκολα.

  • Συνεχίζουμε εκτός Ευρώπης και πηγαίνουμε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Θα επιλέξω να το σηκώσει η Μέλμπουρν Σίτι αφού το αξίζει μιας και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις άλλες ομάδες. Μέχρι στιγμής είναι στην πρώτη θέση και αυτό σημαίνει πως περνάει κατευθείαν στα ημιτελικά για τα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα και ακόμα πιο δύσκολα θα χάσει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά.

  • Επιστρέφουμε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Η Γκενκ μπορεί να είναι πρώτη με έξι βαθμούς αλλά ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και καυτές έδρες ενώ μην ξεχνάμε τα μπαράζ που θα κρίνουν τα πάντα. Ο λόγος που πιστεύω θα χάσει η Γκενκ το πρωτάθλημα ακούει στο όνομα «Ονουάτσου». Ποιος είναι ο κύριος; O Ονουάτσου είναι ο πρώτος σκόρερ της Γκενκ και του πρωταθλήματος και πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την Σαουθάμπτον αφήνοντας κενό στην επίθεση της Γκενκ. Σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά πρωταθλητή να αφήνεις τον καλύτερό σου παίκτη και ίσως το πληρώσει από την Ουνιόν Ζιλουάζ που παίζει τρομερό ποδόσφαιρο και έρχεται δεύτερη στο πρωτάθλημα. Επιλέγω με χαλαρό ποντάρισμα την κατάκτηση της Ουνιόν αφού θεωρώ λάθος το 1.20 της Γκενκ.

  • Στην Γερμανία τώρα, στην Β’ κατηγορία το Αμβούργο ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, αφού βρίσκεται δεύτερο πίσω από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι πως είναι ηχηρό όνομα και υπολογίσιμος αντίπαλος, για αυτό επιλέγω τον προβιβασμό σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Τέλος κλείνουμε με την μεγάλη Νάπολι, η οποία είναι αρκετά κοντά στην κατάκτηση του «Σκουντέτο». Ο αρχισκόρερ της και παράλληλα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Οσίμεν έχει 17 γκολ σε 22 αγώνες και το να βάλει άλλα εφτά σε 16 αγώνες το θεωρώ αρκετά πιθανό.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 3.11
21:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
2 dnb
1.73
21:45
Σουόνσι - Μπλάκπουλ
1Χ & under 3,5
1.80
BET: 25 units
Fun bet
21:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Χάαλαντ & ασίστ Ντε Μπρόινε
8.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Conference League: Να φτάσει στα ημιτελικά
Γουέστ Χαμ
2.00
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Conference League: Νικητής
Γουέστ Χαμ
5.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
La Liga: Ρεάλ να παραμείνει αήττητη εντός έδρας
Ναι
2.00
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Α League (Αυστραλία): Νικητής
Μέλμπουρν Σίτι
2.25
BET: 40 units
Μακροχρόνιο
1Α Pro League (Βέλγιο): Νικητής
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ
5.00
BET: 10 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.31
Serie A: Γκολ Οσίμεν
Over 23,5
1.65
Bundesliga 2: Προβιβασμός
Αμβούργο
1.40
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις