Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις

Η ώρα της αλήθειας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφτασε, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό στον Άγιο Θωμά (19:00) κρίνεται το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup!

Οι «πράσινοι» στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη πήραν τη νίκη (3-1) και μαζί σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Όμως, η έκβαση του «αιώνιου» ντέρμπι με έπαθλο το εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό τελικό θα κριθεί οριστικά στη ρεβάνς που θα γίνει στο Μαρούσι, στην κατάμεστη έδρα του «Τριφυλλιού».

Η αναπάντεχη απουσία του Κουβανού σταρ, Ερνάντεζ, από το ντέρμπι του «Μελίνα Μερκούρη» δεν επηρέασε την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυναμικά το ματς, πήρε το πρώτο σετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε (25-21, 21-25, 23-25, 24-26) με κορυφαίο τον Κόβαρ (26 πόντοι).

Πλέον, στον δεύτερο ημιτελικό ενώπιον του κόσμου του αναζητά δύο σετ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1:1.50 2:2.50

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, αλλά θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες ανατροπής και πρόκρισης στον 8ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους και πρώτο μετά το 2018.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη με 3-0 ή 3-1, ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο στη «ρουλέτα» του χρυσού σετ.

Οι «αιώνιοι» παρ’ ότι είχαν το μυαλό τους στον δεύτερο ημιτελικό έκαναν περίπατο στους αγώνες της Volley League που προηγήθηκαν και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση. Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0 σετ τον Άθλο Ορεστιάδας και οι «ερυθρόλευκοι» με το ίδιο σκορ τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο νικητής του ντέρμπι θα αναμετρηθεί στον διπλό τελικό του Challenge Cup (8/3 & 15/3) με τη νικήτρια του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φόντε Μπαστάρντο. Στον πρώτο ημιτελικό η Μακάμπι είχε επικρατήσει 3-1 σετ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Τα μεγάλα ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις