Μπούκερ και Σιάκαμ σκοράρουν για ταμείο!

προγνωστικά NBA

Απόψε ο #Loverdose επιλέγει τα "τσιμπημένα" όρια του Μπούκερ και βρίσκει ιδιαίτερη αξία στον φορμαρισμένο Σιάκαμ.

Καλησπέρα NBAερς, επιστροφή απόψε στην στήλη DROP•PING_DIMES με ενδιαφέρουσες επιλογές, από το Φοίνιξ και το Τορόντο. Στα σημερινά προγνωστικά NBA θα αναλύσουμε γιατί αξίζει να δείξουμε εμπιστοσύνη στον φορμαρισμένο Σιάκαμ. Θα δούμε επίσης γιατί ήρθε η ώρα ο Μπούκερ να βελτιώσει αισθητά τα στατιστικά του.

Προγνωστικά NBA: Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ

Ο Πασκάλ Σιάκαμ είναι ο παίκτης που κρατάει τους Ράπτορς σε ακτίνα play off περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη φέτος. Επιλέχθηκε επάξια σαν αναπληρωματικός λόγω τραυματισμού για το All Star, μία επιβράβευση για τη φετινή του εικόνα. Οι αδύναμες άμυνες, όπως αυτή των Μάτζικ, είναι βούτυρο στο ψωμί του και το έχει αποδείξει πολλάκις στα τελευταία παιχνίδια. Πέτυχε 37 πόντους απέναντι στους Σπερς με 15/21 σουτ, 35 απέναντι στους Τζαζ με 12/21 και 28 στους Πίστονς με 10/19. Με τους Πίστονς πέτυχε τους 22 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είναι το μοναδικό από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που πέτυχε μόλις ένα τρίποντο. Στα προηγούμενα είχε 5/7, 3/3 και 2/6 τρίποντα αντίστοιχα. Ο τραυματισμός του Ανουνόμπι τον έχει κάνει να παίρνει ακόμα περισσότερες προσπάθειες, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα του στο σκοράρισμα.

Οι Μάτζικ παίζουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εκτός έδρας. Έπειτα από ένα δύσκολο παιχνίδι στο Σικάγο και δύο ταξίδια σε λιγότερες από 48 ώρες, θεωρώ πως η απόδοση τους ειδικά αμυντικά, θα είναι χαμηλότερη από τη συνηθισμένη, δηλαδή τους 113,9 πόντους. Επίσης το Ορλάντο είναι η ομάδα που επιτρέπει  37,7 προσπάθειες για τρίποντα, τις δεύτερες περισσότερες στο NBA.

Ξεχωρίζω δύο επιλογές για τον Σιάκαμ. Over 25,5 πόντων σε απόδοση 1.82 στη Stoiximan καθώς και το over 1.5 τρίποντα σε απόδοση 1.78 στη Stoiximan.

Προγνωστικά NBA: Φοίνιξ Σανς – Σακραμέντο Κινγκς

Ο Ντέβιν Μπούκερ επέστρεψε από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Έπαιξε 26 λεπτά απέναντι στους Νετς, πέτυχε 19 πόντους με 40% ποσοστό ευστοχίας, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ. Στην συνέχεια το ιατρικό επιτελείο των Σανς επέλεξε να τον ξεκουράσει απέναντι στους Χοκς, μιας και είχαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια Παρασκευή και Σάββατο. Αγωνίστηκε ξανά στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στους Πέισερς. Έπαιξε και πάλι για 26 λεπτά και σημείωσε 21 πόντους σουτάροντας με 38,9%. Παράλληλα κατέβασε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Θεωρώ πως απέναντι στους Κινγκς θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα ξεπεράσει τα 30 λεπτά, μιας και το ιατρικό επιτελείο αναφέρει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η ομάδα του Σακραμέντο βρίσκεται 23η σε αμυντική βαθμολογία με 115,1. Δέχεται 54.9 πόντους μέσα από το ζωγραφιστό και οι αντίπαλοι της σουτάρουν με 49,2, τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στο NBA. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, είναι η ευκαιρία για τον Μπούκερ να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση κοντά στα προηγούμενα του στάνταρ. Η χαλαρή άμυνα των Κινγκς, θα του επιτρέψει να ανεβάσει το ποσοστό του στα σουτ και σε συνδυασμό με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, το όριο των 26 πόντων φαντάζει ιδιαίτερα βατό. Με δύο επιλογές και για τον Μπούκερ θα κινηθώ απόψε. Το over 25,5 πόντων σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan και το αθροιστικό over 8,5 ριμπάουντ & ασίστ σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
02:10
Τορόντο Ράπτορς - Ορλάντο Μάτζικ
Π. Σιάκαμ over 25,5 πόντοι
1.82
BET: 20 units
Μονό
02:10
Τορόντο Ράπτορς - Ορλάντο Μάτζικ
Π. Σιάκαμ over 1,5 τρίποντα
1.78
BET: 21 units
Μονό
04:10
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Ν. Μπούκερ over 25,5 πόντοι
1.80
BET: 20 units
Μονό
04:10
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Ν. Μπούκερ over 8,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.90
BET: 19 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις