Δυάδες υψηλού επιπέδου έως 5.39

προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης από τον #TheMagician με αγώνες από Αγγλία και Champions League υψηλού επιπέδου αλλά και αποδόσεων.

Καλημέρα σας! Λίγοι αλλά πολύ ενδιαφέροντες αγώνες σήμερα στο μενού, με το Champions League να έχει μπει πλέον στην ζωή μας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ντέρμπι κορυφής

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αγγλία. Η Άρσεναλ για δεύτερη αγωνιστική έμεινε μακριά από την νίκη στο ισόπαλο 1-1 εντός με την Μπρέντφορντ. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.  Άλλες χρονιές θα μας φαίνονται λογικό να χάνει βαθμούς σε συνεχόμενους αγώνες αλλά φέτος η ομάδα του Αρτέτα πετάει στον αγωνιστικό χώρο. Αήττητη εντός έδρας, στους τρεις βαθμούς μακριά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι με παιχνίδι λιγότερο. Θέλει τους τρεις βαθμούς αλλά πρώτο μέλημα να μην χάσει και να διατηρήσει την διαφορά στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Όλες οι γραμμές της ομάδας δουλεύουν ρολόι οπότε δύσκολο φαντάζει το σενάριο να μην σκοράρει.

Το ίδιο δύσκολο μοιάζει να μείνει μακριά από την επίτευξη τέρματος και η Μάντσεστερ Σίτι. Συνεχώς στο κατώφλι της πρωτοπόρου περίμενε την ευκαιρία της για να απειλήσει την πρωτιά. Εκμεταλλεύτηκε την απώλεια δυο βαθμών των Λονδρέζων και με την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Άστον Βίλα μείωσε την απόσταση. Μεσοεπιθετικά διαθέτει την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και άπαντες στο στρατόπεδο της γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να επιστρέψει στην βάση της με ήττα. Στόχος η νίκη φυσικά αλλά η αποφυγή της ήττας δεν είναι καταστροφικό σενάριο για την συνέχεια του μαραθωνίου που λέγεται Premier League. Οι κατηγορίες περί παραβάσεων επί σειρά ετών φαίνεται να την κρατάει ανεπηρέαστη προς το παρόν.

Για την ιστορία έξι νίκες έχει ο Γκουαρντιόλα απέναντι στον Αρτέτα αλλά γνωρίζονται πολύ καλά καθώς ήταν συνεργάτες για χρόνια. Περιμένουμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου στο «Έμιρειτς». Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.65 στην Fonbet.gr.

Προβάδισμα στην έδρα

Διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής σεζόν η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι συνεχόμενες νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα την έφεραν σε απόσταση βολής από την κορυφή. Το θετικό για την ίδια είναι ότι κερδίζει με πειστικό τρόπο τα παιχνίδια έχοντας ψυχολογία νικητή κάτι που της έλειπε τα τελευταία χρόνια. Οι διπλοί αγώνες με την Τσέλσι έρχονται στο καταλληλότερο σημείο καθώς βρίσκεται σε φόρμα και θέλει την νίκη για να παραταχθεί στη ρεβάνς με πλεονέκτημα απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου. Ανέκαθεν ήταν μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα αλλά φέτος φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να διορθώσει τις αμυντικές δυσκολίες

Η Τσέλσι με μόλις δυο νίκες τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (2-4-4) στο πρωτάθλημα δείχνει ότι δυσκολεύεται πολύ τους τελευταίους μήνες και ως επακόλουθο βρίσκεται στην δέκατη θέση με 31 βαθμούς. Κινείται πολύ στην μετριότητα και παρά τις ηχηρές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνος ώστε να καταφέρουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα τα νέα της αποκτήματα. Εκτός οι Στέρλινγκ, Πούλισιτς, Καντέ και Μεντί. Αναμένεται να δεχτούν πίεση από το πρώτο λεπτό.

Οι Γερμανοί δείχνουν ικανοί για την νίκη την δεδομένη χρονική στιγμή. Σε ικανοποιητική απόδοση κρατάμε τον άσο με απόδοση 2.45 στην Fonbet.gr.

Οι αετοί συνεχίζουν τις πτήσεις

Συνεχίζουμε με την κορυφαία διοργάνωση. Η Κλαμπ Μπριζ σόκαρε πολλούς στους ομίλους του Champions League καθώς με έντεκα βαθμούς πέρασε ως δεύτερη και συνέχισε στην διοργάνωση αφήνοντας εκτός συνέχειας Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αντίθετα στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται καθώς έχει πετύχει μόλις μια νίκη τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Έχει το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας αλλά αδυνατεί να κερδίσει ομάδες αρκετά υποδεέστερες από την ίδια έχοντας πολλές ισοπαλίες και δεχόμενη συνεχώς τέρμα. Θ’ απουσιάζουν οι επιθετικοί και δυο πρώτοι σκόρερ της, Ζούτγκλα και Όλσεν.

Η Μπενφίκα σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, τέσσερις στα προκριματικά και έξι στους ομίλους του Champions League έχει συνολικά μόλις μια ήττα από την Μπράγκα και τέσσερις ισοπαλίες. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα ενώ το όνομα της Βελγικής αντιπάλου δεν δείχνει απαγορευτικό για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Πλήρης η αποστολή και με αφθονία επιλογών σε κάθε της γραμμή κάνοντας τον Γερμανό προπονητή της Ρότζερ Σμιντ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Πιο έμπειροι και μπαρουτοκαπνισμένοι σε τέτοιες αναμετρήσεις οι Πορτογάλοι. Κρατάμε για ασφάλεια το Χ2 και over 1,5 από την αναμέτρηση με απόδοση 1.55 στην Fonbet.gr.

Σε σύνολο 25 νικών την φετινή χρονιά, έχει κερδίσει 21 φορές σε συνδυασμό με over 1,5. Μπορεί να το πετύχει και σήμερα και για μεγαλύτερη απόδοση κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 2.20 στην Fonbet.gr.

Καλή επιτυχία!

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 2.56
21:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.65
22:00
Μπριζ - Μπενφίκα
Χ2 & over 1,5
1.55
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.39
22:00
Ντόρτμουντ - Τσέλσι
1
2.45
22:00
Μπριζ - Μπενφίκα
2 & over 1,5
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις