Σε γωνίες και Ρεάλ το ενδιαφέρον μας

Σε γωνίες και Ρεάλ το ενδιαφέρον μας

Ο #Speaker14 έχει πάρει φόρα και δίνει δυάδα με προγνωστικά από κόρνερ στη Γερμανία και γκολ στην Ισπανία.

Καλησπέρα σε όλους. Ήταν να μην πάρουμε φόρα στη στήλη μας, καθώς πήγαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ταμείο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για την Τετάρτη όμως.

Προγνωστικά: Το πάνε στις γωνίες στο Ντόρτμουντ

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι μεγάλος φαν του Champions League. Στοιχηματικά και μόνο σαφώς. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου.

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «16». Ομολογουμένως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, κυρίως εξαιτίας της χρονιάς που πραγματοποιεί η Τσέλσι.

Όπως βλέπω τις αποδόσεις δεν μπορώ να πάω ούτε σε σημείο, ούτε να παίξω με τα γκολ. Αλλοπρόσαλλες ομάδες αμφότερες. Από το μεγαλύτερο over, ως το πιο μεγάλο under. Μακριά από αυτά λοιπόν εγώ. Θα πάω σε μια επιλογή που έχει μεν ρίσκο, όμως θεωρώ πως με λίγο καλό ρυθμό μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Πάμε στο Over 8,5 κόρνερ λοιπόν σε απόδοση 1.57 στην Stoiximan και αφήνουμε το παιχνίδι στην ησυχία του.

Επιβεβαιώνει τα προγνωστικά η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έχει αγώνα για το Champions League αυτή την εβδομάδα, παρόλα αυτά έχει αναμέτρηση κόντρα στην Έλτσε. Για τη La Liga, η πρωταθλήτρια κόσμου παίζει κόντρα στην τελευταία και σχεδόν καταδικασμένη Έλτσε.

Δε νομίζω πως το παιχνίδι χωράει ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς η διαφορά στη δυναμικότητα των ομάδων είναι εμφανής. Μάλιστα το γεγονός ότι η Έλτσε είναι η μοναδική ομάδα που έχει μονοψήφιο αριθμό βαθμών αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κάρλο Αντσελότι και την ομάδα του να ανακτήσουν λίγη από τη χαμένη τους ψυχολογία. Με τη Μπαρτσελόνα να έχει προβάδισμα 11 βαθμών, είναι επιτακτική η νίκη ώστε να πλησιάσει στους 8 και να έχει ακόμη ελπίδα για τον τίτλο.

Χωρίς άλλα λόγια αγοράζω νίκη της Ρεάλ μαζί με over 2,5 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 1.62 στην Stoiximan.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 2.54
22:00
Ντόρτμουντ - Τσέλσι
Over 8,5 κόρνερ
1.57
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε
1 & over 2,5
1.62
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις