Βραδιά για σκόρερ, πέναλτι, κάρτες!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Από τέσσερα picks στα Παρί - Μπάγερν και Μίλαν – Τότεναμ με επιλογές από 1.84 έως 4.50 από τον #nbozionelos!

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις

Ίσα βάρκα ίσα πανιά χθες, κρίμα διότι η Εσπανιόλ δεν έκανε αρκετά φάουλ (καλό αφανισμό να ευχηθούμε) ενώ Μπαράκας και Ουνιόν έμειναν στο 1-1 από το… 22ο λεπτό (void βέβαια, αλλά…). Ενασχόληση μόνο με Champions League για απόψε.


Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν: η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν είναι καλά μετά το Μουντιάλ και δεν στέκομαι στο 3-1 στο Μονακό, όπου ξεκουράστηκαν Μέσι και Βεράτι. Έχει απωλέσει τη σπιρτάδα της. Προπονήθηκε ο Εμπαπέ και λογικά θα είναι στον πάγκο ενώ ο Γκαλτιέ, αντί να προσαρμοστεί η Μπάγερν στην Παρί, προσαρμόζει αυτός την Παρί με τριάδα απόψε στα στόπερ να είναι πιθανό σενάριο. Και είτε θα παίξει με Νεϊμάρ, Μέσι μπροστά είτε τον Βραζιλιάνο πίσω από Μέσι και Εκιτικέ.

Η Μπάγερν μετά τη χειμερινή διακοπή μετρά 3-3-0 στα επίσημα, τις τρεις σερί ισοπαλίες διαδέχθηκαν ισάριθμες νίκες και γκολ 11-2 αλλά με μέτριες εμφανίσεις. Μπερδεμένος ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και με πολλές μονάδες του ντεφορμέ. Γυρίζει ο πολύτιμος Κίμιχ στην ενδεκάδα και λογικά ο Κομάν ξεκινά αντί του Γκνάμπρι.

Επί της στατιστικής, μερικά λαβράκια που αλίευσα…:

  • Στο 6-0-5 υπέρ της Παρί η μεταξύ τους παράδοση, επιμέρους στο Παρίσι είναι 4-0-1. Τι λείπει; Η ισοπαλία…
  • Η Παρί μετρά 10-1-1 υποδεχόμενη Γερμανούς με μόνη ήττα από την Μπάγερν το 2021 (1-0 αλλά πέρασε έχοντας νικήσει 3-2 στο Μόναχο).
  • Το εν λόγω, από γκολ του Τσούπο-Μοτίνγκ, είναι και το μόνο από τα τελευταία 32 εντός έδρας της Παρί στη διοργάνωση που δεν σκόραρε.
  • Η Μπάγερν εκτός έδρας στο Champions League έχει υποστεί μόνο μια ήττα εδώ και 5,5 χρόνια, την περσινή από τη Βιγιαρεάλ με 1-0 και απολογισμό 24-5-1!
  • Η Μπαγερν έχει 21-5-11 κόντρα σε γαλλικές ομάδες, έσχατη ισοπαλία ήταν το 1-1 στο Λιόν το 2008. 15 χρόνια…
  • Ο Λιονέλ Μέσι μετρά 2-1-3 ενάντια στην Μπάγερν, όλα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έσχατο το αξέχαστο… 8-2 του προημιτελικού το 2020 στη Λισσαβώνα, και έβαλε 4 γκολ (σε δύο ματς, αμφότερα στη Βαρκελώνη).

Από τη μια ο ανέτοιμος Εμπαπέ, από την άλλη ο εδώ και καιρό απών Νόιερ, από τη μια η μέτρια Παρί όπου ο Μέσι σαν να περιμένει να λήξει η σεζόν για να φύγει (;),από την άλλη μια Μπάγερν που δεν πιστεύει στον εαυτό της και, συνδετικός κρίκος οι σχετικώς άπειροι σε τέτοια ματς Γκαλτιέ και Νάγκελσμαν.

Μπερδεμένο είναι, αν υπάρξει νικήτρια θα κριθεί από τις προσωπικότητες και τέτοιες διαθέτει, περισσότερες, η Παρί αλλά ποιος υποτιμά τους Γερμαναράδες; Τι κράτησα; Καρέ picks.

  1. Την ισοπαλία, που δεν την έχουν φέρει ποτέ μεταξύ τους σε 11 ματς.
  2. Να σκοράρει ο φορμαρισμένος Κομάν, πείτε το έμπνευση. Είχε βάλει και το γκολ με την Παρί στον τελικό το 2020…
  3. Καταλογισμό πέναλτι, ο Μάικλ Ολιβερ έδωσε πέρυσι 13 σε 45 επίσημα και 9 σε 25 φετινά. Πέφτουλες παίζουν πολλοί απόψε, άλλωστε…
  4. Α, ο Αγγλος έχει δώσει, σε 4 φετινά στο Champions League, 20 κίτρινες, ήτοι 5 ανά παιχνίδι: ποιος θα αντικρύσει απόψε; Ατακτούλης σχετικά (με 5 κάρτες στη σεζόν, 7 έχει ο Βεράτι) είναι ο Αχράφ Χακίμι… Αυτόν και τον Κίμιχ σκεφτόμουν, κράτησα τον Μαροκινό που θα δεχθεί πίεση από τα άκρα.

Βραδιά για σκόρερ, πέναλτι, κάρτες!

Μίλαν – Τότεναμ: στα μαύρα της τα χάλια η Μίλαν, ακόμη και στο 1-0 με την Τορίνο με γκολ του Ζιρού δυσκολεύτηκε πολύ, ο Στέφανο Πιόλι καθησυχάζει αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Λομβαρδοί… σέρνονται εδώ κι ένα μήνα. Εξ ου και στα τελευταία έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, λογικά τη διατηρεί κι απόψε με Καλουλού, Κιάερ, Τιαό και τους Ζιρού, Λεάο μπροστά.

Όχι πως η Τότεναμ είναι σε καλύτερο mood, το 4-1 από τη Λέστερ εμφάνισε εκ νέου τα… κακώς της κείμενα, ένα σκορ που ήρθε μάλιστα μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι. Έχασε για καιρό τον πολύτιμο Μπετανκούρ, τιμωρημένος ο Χόιμπεργκ, πάγια έξω Γιορίς, Μπισούμα, Σεσενιόν. Ξανά μπακ χαφ στο 3-4-3 ο Πέρισιτς, με Κουλουσέφσκι, Κέιν, Σον μπροστά οι «σπερς».

Η, δε, στατιστική, τι λέει;

  • Αήττητη η Τότεναμ με τη Μίλαν, 2-2-0, την απέκλεισε και το 1971 στα ημιτελικά του UEFA και το 2011 στους «16» του Champions League.
  • Είτε στην Ιταλία, είτε στην Αγγλία οι «ροσονέρι» έχουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 11 χρόνια να επικρατήσουν αγγλικής ομάδας! Ήτοι, από το 4-0 ενάντια στην Αρσεναλ το 2002! Εκτοτε 4/4 ήττες στο «Σαν Σίρο» και συνολικά 0-1-8.
  • Στο 6-7-6 ο αντίστοιχος απολογισμός της Τότεναμ ενάντια σε ιταλικές ομάδες και, επιμέρους, 1-4-5 επί ιταλικού εδάφους. Μόνη της νίκη, επί της Μίλαν το 2011 (1-0 με γκολ του Πίτερ Κράουτς).
  • Ο Αντόνιο Κόντε μετρά, ως αντίπαλος, 4-1-1 στο «Σαν Σίρο» και με μόνη ήττα από τη Μίλαν ως τεχνικός της… Αρέτσο το 2007.

Με προβληματίζει η ηττοπάθεια σε μερικά ματς του Αντόνιο Κόντε, βέβαια ξέρει τη Μίλαν καλά, την είχε… πελάτισσα ως τεχνικός της Ιντερ, οι «ροσονέρι» δεν έχουν καλό ρυθμό. Τι κράτησα;

  1. Μιας και το διπλό τσίμπησε λίγο προς τα πάνω, το +0,25 των «σπερς» (ήτοι, μισή πληρωμή σε ισοπαλία).
  2. Γκολ του Σον. Έχει… σιγήσει εδώ και καιρό, έχει να σκοράρει από το χατ-τρικ επί της Λέστερ στο 6-2 του α’ γύρου στις 17 Σεπτεμβρίου, όπλο του η ταχύτητα, κάτι που τον βοηθά με τους αργούς αμυντικούς της Μίλαν. Με έμπνευση κι εδώ.
  3. Κίτρινη στον Κρίστιαν Ρομέρο. Ο Αργεντίνος στόπερ έχει δεχτεί 7 κίτρινες σε 20 φετινά επίσημα ματς και με τον Ολιβιέ Ζιρού δεν θα διστάσει για… κλωτσίδι.
  4. Πέναλτι κι εδώ. Ο Σάντρο Σάρερ σφυρίζει, Ελβετός, 10 πέναλτι σε 19 επίσημα φέτος. Γιατί όχι; και 4 κόκκινες, επίσης, όχι λίγες. Χμ…

Τα λέμε ξανά αύριο.

Ασιατικό
22:00
Μίλαν - Τότεναμ
2 +0,25 ΑΗ
1.84
BET: 13 units
Σκόρερ
22:00
Μίλαν - Τότεναμ
Γκολ Σον
4.50
BET: 3 units
Special bet
22:00
Μίλαν - Τότεναμ
Πέναλτι ή κόκκινη κάρτα
2.15
BET: 8 units
Κάρτες
22:00
Μίλαν - Τότεναμ
Κίτρινη κάρτα: Ρομέρο
2.62
BET: 7 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Χ
3.90
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Γκολ Κομάν
4.00
BET: 3,5 units
Special bet
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Καταλογισμός πέναλτι
2.85
BET: 6 units
Kάρτες
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Κίτρινη κάρτα: Χακίμι
4.20
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις