«Σεντονάτη» δυάδα τριπλασιασμού

Μπάγερν Μονάχου - Λειψία προγνωστικά

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από την την πρώτη βραδιά του Champions League ποντάροντας σε γκολ.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από το Champions League, σε μια βραδιά, που οι ομάδες θα μπουν προσεκτικά, αφού τα ζευγάρια είναι ισορροπημένα.

O Scorakias… κουνάει σεντόνι!

Επιστροφή για τη στήλη μας, επιστροφή και για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Ωραία σταυρώματα στην πρώτη βραδιά, με τα βλέμματα να είναι κυρίως στραμμένα στο ντέρμπι που θα γίνει στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπάγερν, με τις δυο ομάδες να μην είναι στα καλύτερά τους και να αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού τα τελευταία χρόνια η τύχη τους έφερε αρκετές φορές απέναντι. Στα νοκ άουτ η σκοπιμότητα έρχεται σε πρώτο πλάνο και παρόλο που οι αποδόσεις δείχνουν πολλά γκολ, εγώ θεωρώ ότι και οι δυο θα μπουν προσεκτικά στο παιχνίδι. Παρά την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά, δεν πιστεύω πως θα μπει παραπάνω από ένα γκολ στο πρώτο μέρος.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Στην ίδια λογική θα κινηθούμε και στην αναμέτρηση που θα γίνει ταυτόχρονα στο Μιλάνο, ανάμεσα στη Μίλαν και την Τότεναμ. Δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα η πρωταθλήτρια Ιταλίας, παρουσιάζοντας αστάθειες. Η Τότεναμ είναι ο ορισμός της αστάθειας και η αλήθεια είναι πως δεν προκαλούν εντύπωση τα σκαμπανεβάσματά της. Εδώ οι αποδόσεις είναι λίγο πιο τσιμπημένες στα γκολ, οπότε θα πάμε και πάλι στο under του πρώτου ημιχρόνου, με ασιατική κάλυψη σε ένα ματς που δε θα μου κάνει εντύπωση να μείνει γενικά χαμηλά σε σκορ.

Δυάδα απόδοσης 2.93
22:00
Μίλαν - Τότεναμ
Under 1 AH 1oυ ημιχρόνου
1.80
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Under 1,5 1oυ ημιχρόνου
1.63
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις