Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου με ενισχυμένες αποδόσεις

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου με ενισχυμένες αποδόσεις

Τα αστέρια του Champions League επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με τη μάχη ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν στο Παρίσι να μοιάζει με πρόωρο τελικό.

Οι δύο μονομάχοι την Τρίτη το βράδυ (22:00) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι ανήκουν στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και το μεταξύ τους «μπρα ντε φερ» κόβει την ανάσα.

Η Παρί τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει τεράστια ποσά με στόχο να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ολοκλήρωσαν τον όμιλο αήττητοι (4-2-0), όμως έχασαν την πρωτιά στις λεπτομέρειες από την Μπενφίκα.

Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι απέναντι στους Βαυαρούς και μετά την κυριακάτικη ήττα (3-1) από την Μονακό στη Ligue 1 φιλοδοξούν να δώσουν ηχηρή απάντηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα μπει στη μάχη, ενώ ο Κίλιαν Μπαπέ χρειάζεται θαύμα για να προλάβει.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 1:2.65 Χ:3.80 2:2.50

Η Μπάγερν στη φάση των ομίλων έκανε επίδειξη δύναμης με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως στο 2023 δεν θυμίζει την ομάδα που «τρομοκρατούσε» τους αντιπάλους της.

Οι Βαυαροί στην Bundesliga με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες (όλες με 1-1) έχασαν το βαθμολογικό πλεονέκτημα και πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας νιώθουν την…καυτή την ανάσα των Ουνιόν Βερολίνου και Ντόρτμουντ. Παράλληλα, έχασαν και τον ηγέτη τους στο τέρμα, αφού ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε και αποκτήθηκε εσπευσμένα ο Γιάν Ζόμερ. «Λαβωμένος» παραμένει ο Μανέ, ενώ για να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία αποκτήθηκε ο Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Το 2020 συναντήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης στη Λισαβόνα και η Μπάγερν επικράτησε 1-0 με σκόρερ τον Κομάν. Προ διετίας βρέθηκαν στη φάση των «8» και η Παρί πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ επικράτησε 3-2 στο Μόναχο και «σφράγισε» το εισιτήριο παρά την ήττα (1-0) στο Παρίσι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Oι μάχες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις